+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Üdvözöljük az EDITEL Info Platformon

Hírek és érdekes információk az EDITEL-ről és az elektronikus adatcseréről (EDI)!

Szeretne naprakész lenne az EDI minden területén? Speciális eseményeket keres, amelyek az EDI-ról szólnak? Emellett érdeklik az EDITEL ügyfélprojektjei is? Szeretne híreket olvasni az EDITEL-ről és az elektronikus adatcseréről? Vagy olyan, konkrét kérdésekre keresi a választ, amivel szakértőink a blogbejegyzéseinkben foglalkoznak?

Mindezt, és még sok mást is megtalálhat ezen az oldalon. Fedezze fel az ellátási lánc menedzsment, a digitalizáció és az elektronikus adatcsere világát.
Blockchain in der Lieferkette

EDI és a blokklánc technológiában rejlő lehetőségek

A digitális ellátási láncokra specializálódott EDI megoldások vezető szolgáltatójaként az EDITEL mélyrehatóan foglalkozik a blokklánc technológiával és a benne rejlő lehetőségekkel. A blokklánc nem helyettesíti vagy helyettesíti az EDI-t, de bizonyos esetekben új és optimalizált EDI folyamatok alapját képezi. | Tovább olvasom Icon: arrow-right


Women Leaning Back At Desk Smiling

Miért érdemes belevágni az e-számlázásba?

A papíralapú számlázás amellett, hogy drága és munkaigényes, nehezen átlátható folyamatokat eredményez. A hagyományos számlázás mindezen túl nem biztonságos, ezért komoly veszélyforrást jelent a cégek számára. Az e-számla ezzel szemben jól kezelhető, automatizálható, egyszerűen archiválható. | Tovább olvasom Icon: arrow-right

Aikawa manufacturing

Teljeskörű digitalizáció az Aikawa-nál

Az Aikawa Hungáriánál a 2010 éve kiemelt jelentőséggel bír a fejlesztéseket tekintve, ugyanis ebben az évben született meg az az elhatározás, hogy feltétlenül szükséges egy vállalatirányítási rendszer bevezetése. Az új vállalatirányítási rendszer bevezetésével egyidejűleg zajlott az EDI folyamatok bevezetése az EDITEL segítségével. | Tovább olvasom Icon: arrow-rightKérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.