+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDITEL Állások

Munkatársként az EDITEL-nél

Szívesen dolgozik nemzetközi környezetben? Érdeklik a logisztikai folyamatok és a technikai összefüggések? Akkor nálunk jó helyen jár!

Kik vagyunk?

Az EDITEL az ellátásilánc-menedzsmentre szakosodott IT/EDI megoldások nemzetközi szolgáltatója. A bécsi központunkban, Prágában, Pozsonyban, Budapesten, Zágrábban és Krakkóban több mint 200 főt foglalkoztatunk.

Kiemelt szolgáltatásunk az árubeszerzési folyamatok optimalizálása a megrendeléstől a számlázásig. Célterületeink elsősorban a fogyasztási cikkek piaca, a logisztika, a gasztronómia, a szállodai üzletág, valamint a létesítménygazdálkodás, az egészségügy, a sportcikkek piaca, a pénzügyi szektor és az autóipar. Ennek megfelelően ügyfeleink széles skáláján helyet foglal például a REWE, a Coop, a HENKEL, a FrieslandCampina vagy a LeasePlan, csak néhányat említve a legnagyobbak közül.

Amit kínálunk munkatársainknak

Izgalmas és változatos munkakörnyezet biztosítunk a logisztika, az ellátásilánc-menedzsment és az elektronikus adatcsere (röviden EDI) területén, amelyben az elkötelezett munkatársainknak lehetőségük van a fejlődésre és a kiteljesedésre.

Az EDITEL munkáltatóként számos további pluszt kínál munkatársaiknak, ilyenek például a bónuszok, az egyéni továbbképzés és a nyelvtanulási lehetőség.

A csapatkohézió előmozdítása érdekében országosan és nemzetközi szinten is rendszeresen szervezünk csapatépítő vacsorákat, programokat, karácsonyi ünneplést.

Kit keresünk?

Széles tevekénységi palettával rendelkezünk. A jövőbeli kollégáinknak a pozíció betöltéséhez szükséges képesítéssel vagy több éves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük az adott területen. Továbbá fontos a magabiztos angol nyelvtudás annak érdekében, hogy könnyedén mozoghassunk a nemzetközi környezetben. A csapatjátékosság, a kezdeményezési és tanulási hajlandóság, és az új kihívások iránti motiváció teszi teljessé az ideális jelölt profilját.

Ha felkeltettük érdeklődését kérjük, tekintse meg aktuális álláskiírásainkat!

EDITEL Magyarország

Editel-building-Hungary

Az EDITEL Hungary irodaháza

Editel-building-office-Hungary

Irodánk bejárata

Az iroda belül

A csapat, aki vár

Symbolic image copyright iStock, tadamichi
Office image copyright Editel

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.