+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

EDITEL Állások

Munkatársként az EDITEL-nél

Szívesen dolgozik nemzetközi környezetben? Érdeklik a logisztikai folyamatok és a technikai összefüggések? Akkor nálunk jó helyen jár!

Kik vagyunk?

Az EDITEL az ellátásilánc-menedzsmentre szakosodott IT/EDI megoldások nemzetközi szolgáltatója. A bécsi központunkban, Prágában, Pozsonyban, Budapesten, Zágrábban és Krakkóban több mint 150 főt foglalkoztatunk.

Kiemelt szolgáltatásunk az árubeszerzési folyamatok optimalizálása a megrendeléstől a számlázásig. Célterületeink elsősorban a fogyasztási cikkek piaca, a logisztika, a gasztronómia, a szállodai üzletág, valamint a létesítménygazdálkodás, az egészségügy, a sportcikkek piaca, a pénzügyi szektor és az autóipar. Ennek megfelelően ügyfeleink széles skáláján helyet foglal például a REWE, a Coop, a HENKEL, a FrieslandCampina vagy a LeasePlan, csak néhányat említve a legnagyobbak közül.

Amit kínálunk munkatársainknak

Izgalmas és változatos munkakörnyezet biztosítunk a logisztika, az ellátásilánc-menedzsment és az elektronikus adatcsere (röviden EDI) területén, amelyben az elkötelezett munkatársainknak lehetőségük van a fejlődésre és a kiteljesedésre.

Az EDITEL munkáltatóként számos további pluszt kínál munkatársaiknak, ilyenek például a bónuszok, az egyéni továbbképzés és a nyelvtanulási lehetőség.

A csapatkohézió előmozdítása érdekében országosan és nemzetközi szinten is rendszeresen szervezünk csapatépítő vacsorákat, programokat, karácsonyi ünneplést.

Kit keresünk?

Széles tevekénységi palettával rendelkezünk. A jövőbeli kollégáinknak a pozíció betöltéséhez szükséges képesítéssel vagy több éves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük az adott területen. Továbbá fontos a magabiztos angol nyelvtudás annak érdekében, hogy könnyedén mozoghassunk a nemzetközi környezetben. A csapatjátékosság, a kezdeményezési és tanulási hajlandóság, és az új kihívások iránti motiváció teszi teljessé az ideális jelölt profilját.

Ha felkeltettük érdeklődését kérjük, tekintse meg aktuális álláskiírásainkat!

EDITEL Magyarország

Az EDITEL Hungary irodaháza

Irodánk bejárata

Az iroda belül

A csapat, aki vár

Symbolic image copyright iStock, tadamichi
Office image copyright Editel

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.