+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

EDITEL Állások

Munkatársként az EDITEL-nél

Szívesen dolgozik nemzetközi környezetben? Érdeklik a logisztikai folyamatok és a technikai összefüggések? Akkor nálunk jó helyen jár!

Kik vagyunk?

Az EDITEL az ellátásilánc-menedzsmentre szakosodott IT/EDI megoldások nemzetközi szolgáltatója. A bécsi központunkban, Prágában, Pozsonyban, Budapesten, Zágrábban és Krakkóban több mint 150 főt foglalkoztatunk.

Kiemelt szolgáltatásunk az árubeszerzési folyamatok optimalizálása a megrendeléstől a számlázásig. Célterületeink elsősorban a fogyasztási cikkek piaca, a logisztika, a gasztronómia, a szállodai üzletág, valamint a létesítménygazdálkodás, az egészségügy, a sportcikkek piaca, a pénzügyi szektor és az autóipar. Ennek megfelelően ügyfeleink széles skáláján helyet foglal például a REWE, a Coop, a HENKEL, a FrieslandCampina vagy a LeasePlan, csak néhányat említve a legnagyobbak közül.

Amit kínálunk munkatársainknak

Izgalmas és változatos munkakörnyezet biztosítunk a logisztika, az ellátásilánc-menedzsment és az elektronikus adatcsere (röviden EDI) területén, amelyben az elkötelezett munkatársainknak lehetőségük van a fejlődésre és a kiteljesedésre.

Az EDITEL munkáltatóként számos további pluszt kínál munkatársaiknak, ilyenek például a bónuszok, az egyéni továbbképzés és a sporttevékenységek támogatása, az ételutalványok és az ingyenes frissítő italok biztosítása a munkahelyen.

A csapatkohézió előmozdítása érdekében országosan és nemzetközi szinten is rendszeresen szervezünk csapatépítő vacsorákat, programokat, karácsonyi ünneplést.

Kit keresünk?

Széles tevekénységi palettával rendelkezünk. A jövőbeli kollégáinknak a pozíció betöltéséhez szükséges képesítéssel vagy több éves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük az adott területen. Továbbá fontos a magabiztos angol nyelvtudás annak érdekében, hogy könnyedén mozoghassunk a nemzetközi környezetben. A csapatjátékosság, a kezdeményezési és tanulási hajlandóság, és az új kihívások iránti motiváció teszi teljessé az ideális jelölt profilját.

Ha felkeltettük érdeklődését kérjük, tekintse meg aktuális álláskiírásainkat!

Nyitott pozícióink

Jelenleg nincs cégünknél nyitott pozíció. Tekintse meg az EDITEL Group álláshirdetéseit!

EDITEL Magyarország

Budapesti irodánk bejárata.

Az EDITEL Magyarország irodaháza.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.