+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

GS1 Bridge konferencia: Híd az üzleti siker felé

Visszatekintés az áprilisi GS1 Bridge Konferencia eseményeire:

Sikeresen zárult az első GS1 BRIDGE konferencia, a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. eseménye 2024. április 9-én. Az új, innovatív szemléletű szakmai konferencia célja az volt, hogy összekösse a felhasználókat a jelenleg elérhető legjobb és legsikeresebb üzleti gyakorlatokkal, megoldásokkal, valamint megismertesse a vállalkozások képviselőit a piaci újdonságokkal és a bevált üzleti stratégiákkal, amelyek segíthetnek folyamataik hatékonyságának növelésében és az értékesítési teljesítményük javításában.

A GS1 BRIDGE konferencia elsősorban a hazai, különböző iparági területeken tevékenykedő GS1 szabványt alkalmazó vállalkozások kulcsembereinek – cégvezetőknek, döntéshozóknak, ellátási lánc menedzsereknek, IT vezetőknek, logisztikai szakembereknek, termelésvezetőknek, projektvezetőknek – segített abban, hogy vállalkozásukat magasabb szintre emelhessék újabb piaci trendek, szakmai tudás, inspirációk megismerésével és hasznos networking beszélgetések segítségével.

A GS1 BRIDGE esemény ötvözte:

  • A szakértői ismereteket: a konferencia interaktív platformjának keretében a résztvevők közvetlenül a szakértőktől szerezhettek információkat az aktuális legjobb gyakorlatokról.
  • Networkinget: a Crowne Plaza Budapest Hotelben megrendezett esemény kiváló lehetőséget nyújtott az üzleti kapcsolatok bővítésére.
  • Legfrissebb trendeket és újdonságokat: a résztvevők betekintést nyerhettek a legújabb piaci trendekbe, technológiai innovációkba, a digitalizáció, az automatizáció és a mesterséges intelligencia lehetséges irányaiba.
  • Személyre szabott tanácsokat: a konferencia lehetőséget biztosított a résztvevők számára, hogy személyre szabott tanácsokat kapjanak a szakkiállítóktól üzleti terveikhez, fejlesztéseikhez.

A konferencia nyitó és záróakkordjaként elismert és népszerű előadók ismertettek kiemelten fontos témákat:

A Klímapolitikáról nagy léptékben Dr. Botos Barbara, klímaügyekért és klímadiplomáciáért felelős utazó nagykövet tartott előadást, Keleti Arthur kibertitok jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alapítója pedig a Kiberbiztonság és a mesterséges intelligencia titkairól mesélt MI-től félünk valójában? – az AI és a munkánk, titkaink, értékeink jövője című előadásában.

A konferencia zárásaként Dr. Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus, habilitált egyetemi docens, a nemzetközi politikai gazdaságtan szakértője engedett betekintést hamarosan megjelenő könyve, a Digitális kapitalizmus témáiba, fejezeteibe.

A GS1 BRIDGE konferencia párhuzamos szekcióiban a résztvevők közvetlenül iparági szakértőktől szerezhettek információkat a jelenlegi legjobb gyakorlatokról, és személyre szabott tanácsokat kaphattak üzleti terveikhez, cégük fejlesztéséhez. Ezen szekciókat a következőképp csoportosítottuk:

  • Fenntartható élelmiszer – élelmiszer- és agrárszektor újdonságai szekció
  • Kereskedelmi szekció
  • Digitalizáció, automatizáció, mesterséges intelligencia szekció
  • Karbonmentes logisztika, Lean & Green szekció
  • Egészségügy, digitalizáció az egészségügyben, UDI szekció

A sok egyéb nagyon hasznos és előremutató megoldásokat ötvöző szakmai bemutatók prezentálásán felül tartalmas előadást hallhattunk az EDI technológia előnyeiről és kihívásairól az üzleti kommunikációban az EDITEL Hungary előadásában, akik idén csatlakoztak a GS1 Bridge konferencia 8 kiállítója közé is. A kiállítók több iparágban hasznos, cégre szabható, azonnal bevethető szoftver-, hardver-, elektronikus-, digitalizációs- valamint automatizálható megoldásokkal és vállalkozásfejlesztési szakmai tanácsokkal látta el a GS1 szabványt alkalmazó vállalkozások képviselőit.

Szekcióinkban a kerekasztal beszélgetések is helyet kaptak, hogy egy-egy témában minél több szakértő véleményét ismerhessék meg a résztvevők. A felkért kerekasztal résztvevők értékes gondolataikkal, valós gyakorlati ismeretekkel gazdagították az érdeklődő hallgatóságot.

Az előadások, kiállítóink rövid bemutatkozója, valamint a konferencia képei elérhetők itt https://gs1hu.org/gs1-bridge-konferencia-osszefoglalo

Találkozzunk jövőre is, legyen naprakész az iparági innovációkban, használja ki azokat az üzleti lehetőségeket és jó gyakorlatokat, melyeket a GS1 BRIDGE konferencia kínál!

 

Szerző

Burányi Zsófia

PR & Marketing Manager

GS1 Hungary

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.