Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Business monitoring

Tartsa szem előtt üzleti folyamatait!

AZ EDITEL Business monitoring alkalmazása lehetővé teszi az Ön vállalata és partnerei között végbemenő üzleti folyamatok ellenőrzéset. Ez a program áttekinthetőséget nyújt az üzleti dokumentumokat illetően, például többek között ellenőrizhető egy dokumentum státusza, a beérkező adatok helyessége, vagy egy dokumentum átküldésének megvalósulása. A cél, hogy biztosítva legyen az egész folyamat helyessége, például egy rendelés esetében a rendelési tétel megfeleljen a kiszállított mennyiséggel. Nem egyezés esetén a rendszer automatikusan kiküld egy hibajelentést, ezáltal lehetőség van a hibás adatok azonnali javítására.

A szükséges ellenőrzési mechanizmusok konfigurációja egy webportálon keresztül történik. Ezen a portálon megjeleníthetőek különböző információk, többek között egy folyamat státusza, valamint elektronikus dokumentumok, mint pl. egy elektronikus aláírás. Az alkalmazással lehetőség adódik az adatok grafikus megjelenítésére, illetve jelentések exportálására vagy továbbítására. A felhasználók a start oldalt és a keresési funkciót saját igényüknek megfelelően alakíthatják, hogy a szükséges információt a lehető leggyorsabban elérjék és lehívhassák a rendszeren keresztül.

Az Ön előnyei

  • Az egyes folyamatok státuszának ellenőrzése
  • Értesítés küldésének beállítása az egyes munkafolyamatokhoz kapcsolódóan
  • A Business monitoring alkalmazás központi vezérlése egy webportálon keresztül
  • Egyedi riportok exportálása vagy továbbítása
  • Kézi aláírás ellenőrzés
  • Elektronikus üzleti dokumentumok biztonságos archiválása
  • Kiterjesztett keresési funkció
Üzleti folyamatok ellenőrzése és nyomon követése
Üzleti folyamatok ellenőrzése és nyomon követése

EDITEL Partnerhálózat