A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

EDI Kommunikáció

Üzleti adatok biztonságos, elektronikus úton történő cseréje

Az üzleti partnerek közti kommunikáció meghatározó tényezője a biztonság, megbízhatóság és átláthatóság. Ehhez nyújt hathatós segítséget az elektronikus adatcsere (EDI), mely lehetővé teszi az üzleti dokumentumok elektronikus úton történő cseréjét.

Az eXite® az egyik legnagyobb, nemzetközi szinten elterjedt és használt EDI hálózat. A központi platformot jelenleg több mint 15.000 vállalat használja elektronikus adatcserére a közép-kelet-európai régióban. Évente több mint 300 millió tranzakció megy végbe az eXite®-on keresztül. Ahelyett, hogy üzleti partnereihez egyenként ki kellene építenie az EDI infrastruktúrát, az eXite® révén egy kapcsolattal elérheti az elektronikus adatcsere teljes világát. Ezáltal megvalósul az üzleti dokumentumok, többek között elektronikus rendelések, szállítólevelek, számlák, üzleti partnerek közti biztonságos és valós idejű cseréje. Ennek segítségével elkerülheti a hagyományos kommunikációs csatornákkal (mint pl. telefon, fax, e-mail) kapcsolatosan felmerülő idő- és adatveszteséget.

Az Ön előnyei:

  • Üzleti dokumentumok megbízható és valós idejű cseréje
  • Egy kapcsolattal összeköthető az összes üzleti partner
  • Magasfokú adatbiztonság és elérhetőség
  • Tranzakciók nyomon követhetősége
  • Tanácsadás és ügyféltámogatás a nap 24 órájában
  • Ágazatokon és országokon átívelő szolgáltatás
  • GS1 szabványokra alapuló alkalmazás

A megbízható infrastruktúra, folyamatos adattükrözés, a tranzakciók és belépések hibamentes rögzítése és további eljárások az IBM által üzemelt szervereken garantálják a legmagasabb fokú biztonságot, valamint nyomon követhetőséget.

Az eXite® ideális azoknak a vállalatoknak melyek egy nemzetközi és központosított EDI infrastruktúra kiépítését tervezik. Az eXite®-tal egyetlen kapcsolattal elérheti üzleti partnereit, országhatárokon átívelően is.

A megvalósításban a helyi piacismerettel rendelkező EDITEL támogatja. A roll out management szolgáltatásunk segítségével könnyedén és hatékonyan kiépíthet EDI kapcsolatot üzleti partnereivel. Mindezt a helyi jogi követelményeknek megfelelően (pl.: e-számlázás).

Az eXite-tal egy kapcsolattal elérhető az összes partner
Az eXite-tal egy kapcsolattal elérhető az összes partner
   
Referenciák
dm drogerie markt
dm drogerie markt
Rewe International
Rewe International
Spar
Spar
Beiersdorf
Beiersdorf
Coca-Cola Hellenic
Coca-Cola Hellenic
Henkel
Henkel
eXite®
eXite®_link