+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI Kommunikáció

Üzleti adatok biztonságos, elektronikus úton történő cseréje

Az üzleti partnerek közti kommunikáció meghatározó tényezője a biztonság, megbízhatóság és átláthatóság. Ehhez nyújt hathatós segítséget az elektronikus adatcsere (EDI), mely lehetővé teszi az üzleti dokumentumok elektronikus úton történő cseréjét.

Az eXite® az egyik legnagyobb EDI kommunikációt biztosító nemzetközi EDI hálózat. Évente több, mint 20.000 vállalat hajt végre 400 millió tranzakciót az eXite® EDI szolgáltatás segítségével. Az eXite® használatával egyetlenegy kapcsolattal lefedheti cége minden egyes üzleti partnerével folytatott teljes kommunikációját. Ezáltal megvalósul az üzleti dokumentumok, többek között elektronikus rendelések, szállítólevelek, számlák, üzleti partnerek közti biztonságos és valós idejű cseréje. Ennek segítségével elkerülheti a hagyományos kommunikációs csatornákkal (mint pl. telefon, fax, e-mail) kapcsolatosan felmerülő idő- és adatveszteséget.

Az Ön előnyei:

Üzembiztos infrastruktúránk és a tranzakciók átlátható és folyamatos regisztrációja (belépések, hozzáférések, átvitelek, …) garantálják a rendszer tökéletes biztonságát. Minden adat technológiai partnerünk, a T-Systems kiemelten biztonságos központjában kerül archválásra.

Az EDITEL eXite® EDI szolgáltatása tökéletes választás olyan cégek számára, akik egy nemzetközi, mégis központosított EDI infrastruktúra kiépítését tervezik. Az eXite®-tal egyetlen egy kapcsolattal érheti el minden egyes üzleti partnerét, bámelyik országban.

A megvalósításban a helyi piacismerettel rendelkező EDITEL támogatja. A roll out management szolgáltatásunk segítségével könnyedén és hatékonyan kiépíthet EDI kapcsolatot üzleti partnereivel. Mindezt a helyi jogi követelményeknek megfelelően (pl.: e-számlázás).

eXite® regisztráció

Az eXite® regisztrációhoz kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A regisztrációhoz szükséges dokumentumokat megküldjük Önnek e-mailben.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.