A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

EDI Kommunikáció

Üzleti adatok biztonságos, elektronikus úton történő cseréje

Az üzleti partnerek közti kommunikáció meghatározó tényezője a biztonság, megbízhatóság és átláthatóság. Ehhez nyújt hathatós segítséget az elektronikus adatcsere (EDI), mely lehetővé teszi az üzleti dokumentumok elektronikus úton történő cseréjét.

Az eXite® az egyik legnagyobb EDI kommunikációt biztosító nemzetközi EDI hálózat. Évente több, mint 15. 000 vállalat hajt végre 300 millió tranzakciót az eXite® EDI szolgáltatás segítségével. Az eXite® használatával egyetlenegy kapcsolattal lefedheti cége minden egyes üzleti partnerével folytatott teljes kommunikációját. Ezáltal megvalósul az üzleti dokumentumok, többek között elektronikus rendelések, szállítólevelek, számlák, üzleti partnerek közti biztonságos és valós idejű cseréje. Ennek segítségével elkerülheti a hagyományos kommunikációs csatornákkal (mint pl. telefon, fax, e-mail) kapcsolatosan felmerülő idő- és adatveszteséget.

Az Ön előnyei:

  • Üzleti dokumentumok megbízható és valós idejű cseréje
  • Egy kapcsolattal összeköthető az összes üzleti partner
  • Magasfokú adatbiztonság és elérhetőség
  • Tranzakciók nyomon követhetősége
  • Tanácsadás és ügyféltámogatás a nap 24 órájában
  • Ágazatokon és országokon átívelő szolgáltatás
  • GS1 szabványokra alapuló alkalmazás

Üzembiztos infrastruktúránk és a tranzakciók átlátható és folyamatos regisztrációja (belépések, hozzáférések, átvitelek, …) garantálják a rendszer tökéletes biztonságát. Minden adat technológiai partnerünk, a T-Systems kiemelten biztonságos központjában kerül archválásra.

Az EDITEL eXite® EDI szolgáltatása tökéletes választás olyan cégek számára, akik egy nemzetközi, mégis központosított EDI infrastruktúra kiépítését tervezik. Az eXite®-tal egyetlen egy kapcsolattal érheti el minden egyes üzleti partnerét, bámelyik országban.

A megvalósításban a helyi piacismerettel rendelkező EDITEL támogatja. A roll out management szolgáltatásunk segítségével könnyedén és hatékonyan kiépíthet EDI kapcsolatot üzleti partnereivel. Mindezt a helyi jogi követelményeknek megfelelően (pl.: e-számlázás).

Az eXite-tal egy kapcsolattal elérhető az összes partner
Az eXite-tal egy kapcsolattal elérhető az összes partner
   
Referenciák
dm drogerie markt
dm drogerie markt
Rewe International
Rewe International
Spar
Spar
Beiersdorf
Beiersdorf
Coca-Cola Hellenic
Coca-Cola Hellenic
Henkel
Henkel
eXite®
eXite®_link