A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

A honlapunkon a ‚Mi az EDI?‘ menüpont alatt többet megtudhat az elektronikus adatcsere (EDI) működéséről és kivitelezéséről. Az EDI Kommunikáció menüben az eXite® EDI platformról és annak előnyeiről olvashat. További kérdései esetén örömmel állunk rendlekezésre, és egy kötöttségek nélküli megbeszélés során további információval tudunk szolgálni. 

Az eXite® alkalmazásának előfeltételei közé tartozik a szerződéskötés az EDITEL Hungary-vel, és értelemszerűen a technikai infrastruktúra megléte. Kollégáink szívesen segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában.

Abban az esetben, ha elfelejtette eXite® jelszavát, kérjük lépjen kapcsolatba az eXite® Helpdeskkel a +36/23/504-849-es vagy a +36/80/201-003-as telefonszámon, vagy az info(kukac)editel.hu e-mail címen. Az így megadott e-mail címre el tudjuk juttatni Önhöz új jelszavát.

A Unit nem más, mint egy mesterséges mértékegység. Minden egyes elszámolási adatra az eXite®-ban jut egy meghatározott egység. Költségszámítással kapcsolatos kérdéseivel keressen minket a sales(kukac)editel.hu e-mail címen, vagy a +36/23/504-847-es telefonszámon.

Mivel az eXite® költségstruktúrája leginkább az adatátvitel mennyiségétől függ, a következő két paraméter révén lehet a várható költségeket megbecsülni: 

  • adatcserék száma (hetente vagy havonta)
  • adatcserék átlagos mérete

Az előbbi adatok feldolgozását követően informálni tudjuk az eXite®-hoz köthető költségekről. Díjazással kapcsolatos általános információért írjunk nekünk az sales(kukac)editel.hu címre. Természetesen egy kötöttségek nélküli tanácsadással is szolgálni tudunk, időpont egyeztetés kapcsán hívjon minket a +36 / 23 / 504 847 telefonszámon.

Az eXite® számlája pontos leírását megtalálja az eXite® online szolgáltatásokban. További kérdései esetén értékesítési csapatunk örömmel áll rendelkezésére telefonon vagy e-mailben.

Az eXite® kapcsolatban van külföldi szolgáltatókkal is, így Ön bármely ország tetszőleges vállalatával adatot cserélhet. Üzleti partnerei eXite® tagságáról az eXite® Online szolgáltatások révén tájékozódhat. Ha a vállalat még ismeretlen az eXite® számára, akkor a következő paramétereket kell megadnia a sikeres kommunikáció érdekében.

  • A partner GLN száma
  • A partner címe a külföldi szolgáltatónál

Ezen adatok közvetlenül bevihetők az eXite® Online szolgáltatásokon keresztül vagy e-mailben elküldhetők az info(kukac)editel.hu címre. Biztosítjuk, hogy az elektronikus adatcsere külföldi partnereivel is gyorsan megvalósujon.

Igen, az EDITEL Hungary erre a célra az érdeklődő vállalatoknak az EDITEL integrációs megoldását ajánlja. Ezzel a csomaggal rendkívül kedvező áron és rövid idő alatt nyílik lehetőség az EDI alkalmazására.

Az eXite® képes nem strukturált adatok átvitelére is. Ezek lehetnek egyaránt bináris fájlok vagy szabadalmaztatott adatformátumok. Annak az előfeltételnek azonban eleget kell tenni, hogy bármely adatot csak egy úgynevezett EDIFACT vagy XML borítékban lehet elküldeni.

A konverter egy olyan szoftver, amelyet az adatok átalakítására használnak. Ez konkréten azt jelenti, hogy az EDIFACT formátumú üzeneteket a vállalat belső rendszere számára értelmezhetővé alakítja, és fordítva. Egy konverter értelme és célja az, hogy lehetővé tegye az adatok integrációját az ügyviteli rendszerbe és exportját őket ugyanonnan.

Értékesítési csapatunk szívesen segít Önnek az optimális EDI-szoftver kiválasztásában. A témáról további információt talál itt. A használatban lévő EDI alkalmazáshoz a jelenlegi szoftver-szolgáltatója tud további tájékoztatást nyújtani.

Az ECR és a legtöbb kiskereskedő által jóváhagyott üzenetprofilokról részletes leíráshoz jut az EANCOM üzenetek oldalunkon.

Ha az Ön ügyviteli rendszere nem rendelkezik olyan interfésszel, ami lehetővé teszi például a rendelési adatok importját és a fuvarlevelek, valamint a számlák exportját, akkor használatba veheti a tradeIT web EDI megoldást. Az adatokat ezután manuálisan kell átvezetnie az ügyviteli rendszerébe.

Erre az esetre a buyIT megoldásunkat tudjuk javasolni. További részletekért keresse értékesítési csapatunkat.