+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Biztonságban, megbízható kezekben…

Az EDITEL megbízható szolgáltató. Biztonságos adatkezelés, ISAE 3402 Type II minősítés

Az adatkezelés egyre inkább bizalmi ügy, ezért az EDITEL megbízható tanúsítványokra támaszkodik, hogy ügyfelei mindig maximálisan nyugodtak lehessenek, hogy adataik a legjobb kezekben vannak.

“A bizalom jó dolog, az ellenőrzés még jobb.” Tudta, hogy ez a széleskörben használt idézet a volt orosz forradalmártól, Lenintől ered? Bár ez a mondás akkoriban a kommunista ideológia alapja lehetett, napjainkban egyre aktuálisabbá vált.

Az álhírek, különösen a közösségi médiában, aláássák az emberek társadalomba vetett bizalmát, és egyre szkeptikusabbá válnak azzal kapcsolatban, amit olvasnak, hallanak, vagy látnak. A digitalizáció különösen érzékeny terület ebben a témában, hiszen a távolból kell megbíznunk másokban. Továbbá, a digitalizáció a globalizációval karöltve egyaránt mutatja a jó és rossz oldalát.

Ennek eredményeképpen a fogyasztók igénylik, hogy a cégek legyenek átláthatók, pontosak, számonkérhetők, különösen, ha a személyes adatokról van szó. Miután közismert, hogy az EDI szolgáltató EDITEL-nél minden az adatok körül forog, „a biztonság és a bizalom kiemelt fontosságú számunkra” – mondta el Gerd Marlovits, az EDITEL vezérigazgatója. – „Hiszen évente több, mint 400 millió tranzakciót bonyolítunk le 20 000 cég számára az eXite hálózaton, és minden egyes adatot védenünk kell.”

Az EDITEL teljesen hibamentes infrastruktúrát biztosít, valamint olyan biztonsági és kontroll mechanizmusokat, amelyeket állandóan fejleszt, hogy ezáltal csúcstechnológiát képviseljen. A fenti említett idézetre hagyatkozva, az EDITEL rendszeres időközönként veti alá magát külső átvilágításoknak, hogy hivatalos minősítéseket szerezzen az adatbiztonság területén. Gerd Marlovits számára fontos lépés: „hogy bizonyítsuk teljes átláthatóságunkat, aminek köszönhetően nő ügyfeleink bizalma cégünk irányába.”

Céges belső ellenőrzés: megfelelt!

ISAE 3402 Type II minősítésAz EDITEL ismét elnyerte az ISAE 3402 Type II-es minősítést. A könyvvizsgálatot az EY független tanácsadó vállalat végezte el. Ezáltal nyújt biztosítékot a vállalat ügyfeleinek, hogy a vizsgált cég hibátlan belső működéssel rendelkezik. Az audit tartalmazta az ügyfeleknek nyújtott minőségbiztosítási folyamatok ellenőrzését. Többek között biztonsági és alkalmazástechnikai operációk, szoftverfejlesztés minősége/gyakorisága, nemzetközi ügyfélszolgálat, valamint – először idén – a GDPR betartása szerepeltek az ellenőrzési listán. Az EDITEL teljes mértékben megfelelt az ISAE 3402 Type II-es minőségbiztosítási előírásoknak. Az EDITEL és ügyfelei számára a fenti tanúsítvány mérhető bizonyítékként szolgál a folyamatoknak. Emellett az összes belső ellenőrzés felügyeletének és optimalizálásának biztonságosságára és hatékonyságára is garancia, az audit után is. Gerd Marlovits szerint: „Létfontosságú részünkről, hogy rendszeresen ellenőrizzük és fejleszszük a technológiai folyamatokat. A sikeres ISAE 3402 Type II minősítésünk jól mutatja azt, hogy milyen magasra tettük a mércét a biztonságtechnika terén.”-mondta.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit anyaberkut
Labelling ISAE 3402 Typ II copyright EDITEL Austria GmbH

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.