A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Optimalizálja üzleti folyamatait és költségeit az EDITEL átfogó EDI szolgáltatásaival!

Az EDITEL személyre szabott ellátási lánc EDI szolgáltatásokat kínál cégek számára, bármilyen méretben és iparágban.

EDI Kommunikáció: rendelések, szállítólevelek, számlák biztonságos és valós idejű, teljesen automatizált elektronikus adatcseréje az egyik legnagyobb nemzetközi EDI hálózaton, az eXite®-on keresztül: egyetlen kapcsolattal elérheti összes üzleti partnerét.
Kattintson és olvasson tovább!


EDI Integráció: egy kitűnő megoldás nagy adatmennyiséggel dolgozó cégek számára. Személyre szabható megoldásunk, mely könnyen igazítható cége már meglévő belső folyamataihoz, jelentősen megnöveli az üzleti folyamatok hatékonyságát.
Kattintson és olvasson tovább!


e-számlázás: a törvényi előírásoknak megfelelő elektronikus számlázás bevezetése kereskedő és gyártó cégek számára. Az EDITEL széles körű szolgáltatás palettával, mint például a PDF alapú e-számlázással várja, hogy segítse Önt üzleti céljai elérésében!
Kattintson és olvasson tovább!


Digitális archiválás: az elektronikus számlázás tökéletes kiegészítője. Számlák és egyéb üzleti dokumentumok biztonságos tárolása a jogszabályi követelményeknek megfelelően, kiszervezett vagy helyi szolgáltatásként, igény esetén könyvvizsgálói hozzáféréssel. Kattintson és olvasson tovább!


Business monitoring: hatékony megoldás olyan cégek számára, akik már nagyfokú EDI lefedettséggel rendelkeznek. Ez a kiegészítő szolgáltatás lehetővé teszi az üzleti folyamatok pontos nyomon követését és könnyed, pár kattintással történő irányítását.
Kattintson és olvasson tovább!


Web EDI: web portál a kis- és középvállalkozások számára az üzleti tranzakciók internet alapú, egyszerű és hatékony elektronikus intézése. A gyártó cégek számára pedig internetes megrendelői portál (buyIT), a kisebb ügyfelektől érkező rendelések egységes kezelésére.
Kattintson és olvasson tovább!


EDITEL Tanácsadás: személyre szabott segítéség az tervezéstől, a folyamat optimalizáláson át, a bevezetésig, és azt követően is. Örömmel segítünk az elektronikus átállási folyamatoknál mind ügyfelünk, mind annak partnerei esetében is.
Kattintson és olvasson tovább!