+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI már a szlovák benzinkutakon is

EDI szlovák benzinkutak - digitalizáció

A pozsonyi székhelyű SLOVNAFT a.s. egy olajfinomító vállalat, mely évente hat millió tonna olajat dolgoz fel. 2004 óta a SLOVNAFT a.s. tagja az egyik legnagyobb közép-európai olajtársaságnak, a MOL Csoportnak. Az olajipari termékek gyártásán, raktározásán, elosztásán és értékesítésén túl, a cég az egyik legnagyobb értékesítési hálózattal rendelkezik Szlovákiában, melyen keresztül elsősorban motorolajokat és kenőanyagokat forgalmaz és széles körű motorszolgáltatásokat biztosít.

A MOL cseh leányvállaltának példájából kiindulva, ahol már korábban is használtak EDI-t, idén a SLOVNAFT a.s. is belevágott egy EDI projektbe. A project célja elsősorban elektronikus számlák küldésének és fogadásának kialakítása volt, ami az átállás során kiterjedt az elektronikus megrendelések telepítésére is, a jövőben pedig a szállítási visszaigazolások bevezetését is tervezik, hogy még hatékonyabbá tegyék a kapcsolatot az ügyfelekkel és a beszállítókkal. A nemrég lezárult projekt több hónapot vett igénybe, mely alatt integrálták a cég SAP rendszerét és lefolytattak egy próba üzemmódot is néhány kiválasztott beszállítóval. A tesztfolyamat sikeres lezárása után további beszállítók bevonása következik, majd az összes 253 benzinkút, melyet a SLOVNAFT a.s. üzelmeltet csatlakozik a projekthez.

Az egyik tesztalany az egyik legfontosabb logisztikai partnerünk és beszállítónk is egyben (PF Distribution a.s.) aki benzinkutak egész hálózatát látja el a termékeinkkel. Őket válaztottuk az új rendszer tesztelésére, és az EDITEL csapatának profi munkájának hála, ma már teljesen biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül elérjük a várt eredményeket. Roman Rybanský, a SLOVNAFT, a.s. Vállalati IT Alkalmazások vezetője.

Symbolic image copyright Fotolia AdobeStock, photo credit Vasily Merkushev

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.