Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Vállalatunkról

Az EDITEL egy nemzetközi, vezető EDI (elektronikus adatcsere) szolgáltató, mely a különböző ágazatokban tevékenykedő cégek ellátási lánc és B2B üzleti folyamatainak optimalizálására specializálódott.

A vállalat központja Ausztriában található, de telephelyei megtalálhatóak Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Törökországban, ill. rendelkezik franchise partnerekkel is további országokban. Az EDITEL nemzetközi jelenlétének köszönhetően ideális partner lehet multinacionális vállalatok számára is.

Az EDITEL az eXite® EDI platformmal egy átfogó szolgáltatást nyújt az EDI kommunikációtól kezdve az EDI integráción át. Ebbe beletartozik többek között az elektronikus számlázás, digitális archiválás, business monitoring, illetve a kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett web EDI megoldás. A 30 éves tapasztalat és szakértelem garancia az EDI folyamatok sikeres megvalósítására.

www.editel.hu

EDITEL cégbemutató videó
Kattintson a képre és tekintse meg az EDITEL cégbemutató videóját!

EDITEL Partnerhálózat