+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

A NAY és az EDITEL tovább bővíti együttműködését

Businessmen handshaking

A szlovák elektronikai nagykereskedő NAY-nél az EDI eddig elsősorban a hagyományos árubeszerzésben kapott szerepet. Amikor azonban a cég 2014-ben felvásárolta cseh „Electro World“-öt, lehetőség lett az EDI szélesebb körű, több területen való felhasználására is. Az EDITEL, aki már 2008 óta a NAY EDI partnere, a két cég közös irányítását egy egyéni e-számlázási megoldás, valamint további EDI üzenetek:Feladási értesítés (DESADV), Átvételi Értesítés (RECADV), Leltárkészlet jelentés (INVRPT) bevezetésével könnyítette meg. Idén a következő nagy cél az EDI kapcsolat több mint 100 hazai és nemzetközi szállítóra való kiterjesztése. Ezzel párhuzamosan a NAY egy új SAP rendszert is bevezetett, melynek kapcsán az EDITEL egy kifejezetten erre a rendszerre szabott EDI csatlakozást készített a cég számára.

Az EDI bevezetésével az Electro World-del való együttműködésben, az EDI használatunk kibővítésével, összkötve egy új ERP rendszerünkkel régi EDI partnerünket, az EDITEL-t bíztuk meg, aki már több mint tíz éve támogatja szaktudásával cégünk működését, mely ennek a projektnek a magas színvonalú kivitelezésében is megmutatkozott. Pavel Jurík, BPI Manager, NAY.

NAY

NAY logó

Az 1992-ben alapított elektronikai kereskedőcég 36 áruházával az elektronikai termékek legnagyobb forgalmazója a szlovák piacon. 2014-ben a NAY átvette a cseh eletronikai óriás, az „Electro World“ irányítását is, mellyel további 18 cseh elektronikai üzlet került a felügyelete alá, melyek továbbra is az „Electro World“ nevet viselik.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit Peoplelmages
Logo copyright NAY

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.