A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Törley Kft.

Törley Kft.

A vállalat

A Törley Pezsgőpincészet Kft. az egyik legnagyobb pezsgőgyártó vállalat, valamint számos nemzetközi márka forgalmazója Magyarországon. A cég éves nettó forgalma eléri a 16,2 milliárd forintot. A Törley Kft. közel 300 alkalmazottal dolgozik. A vállalat fő célja a minőség fenntartása, a folyamatos termékfejlesztés és a piaci részesedés növelése.

A kihívás

A Törley EDI IT infrastruktúra továbbfejlesztése mellett döntött válaszként a magyar piacon megfigyelhető növekvő igényekre az automatikus ellátási láncra és elektronikus számlázásra vonatkozóan. Az elektronikus megrendelések fogadása már megoldott. Viszont kihívás volt egy SAP kompatibilis e-számlázási megoldás megtalálása, amely megfelel az elektronikus archiválás törvényi előírásainak. A Törley egyik legfontosabb kérése az volt, hogy biztosítva legyen a hatékony és fenntartható munkamenet az üzleti partnerek és a magyar adóhivatal igényeinek való megfelelés mellett.

Az elektronikus számlázás területén teljesen felkészültünk az üzleti partnereink elvárásainak teljesítésére. Ez jelentősen javítja a piaci versenyképességünket. A terveink között szerepel, hogy az EDITEL-lel közösen kiterjesszük az EDI aktivitásunkat.

Vajda-Boros Judit, pénzügyi-, számviteli és kontrolling főosztályvezető

A megoldás

Az EDITEL e-számlázási megoldásával és az elektronikus archiválással a Törleynek sikerült egy korszerű technológiát bevezetnie, amely lehetővé teszi a problémamentes integrációt a vállalat belső SAP folyamataival, és a külső üzleti partnerekkel is. A törvényi előírásoknak megfelelő EDITEL archívumnak köszönhetően az elektronikus számlázási dokumentumok a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelve archiválhatóak. Továbbá a folyamat teljesen megfelel a magyar törvényi előírásoknak.

Az eredmény

Az e-számlázás és az elektronikus archiválás bevezetése jelentősen növelte a Törley ellátási lánc folyamatainak hatékonyságát. Az adatminőség javulása és a gyorsabb feldolgozási időknek köszönhetően növekvő megbízhatóság az ügyfelek érdekét is szolgálja. A Törley ma már az összes üzleti partnere igényeinek meg tud felelni, és képes volt jelentősen növelni a piaci versenyképességét. A papír alapú dokumentumok mellőzésével a vállalat nem csak a gyorsabb üzleti folyamatokból profitál, hanem hozzájárul a pozitív vállalati megítélés fenntartásához. A EDITEL-lel a Törley megbízható és tapasztalt partnerre talált az e-számlázás bevezetéséhez. Ennek a korszerű EDI technológiának köszönhetően a nemzetközi vállalat készen áll az FMCG szektor jövőbeli kihívásaira.

  • EDI Kommunikáció az eXite®-on keresztül
  • e-számla szolgáltatások
  • Archiváló szolgáltatások
  • Hatékony üzleti folyamatok
  • Egy kapcsolattal elérhetőek az üzleti partnerek az eXite®-tal
  • Javuló ügyfélkapcsolatok
  • Növekvő versenyképesség
  • Biztonságos és jogilag megfelelő e-archiválás
  • Fenntarthatóság