Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Törley Kft.

E-számlázás és elektronikus archiválás a törvényi előírásoknak megfelelően

A Törley EDI IT infrastruktúra továbbfejlesztése mellett döntött válaszként a magyar piacon megfigyelhető növekvő igényekre az automatikus ellátási láncra és elektronikus számlázásra vonatkozóan. Az elektronikus megrendelések fogadása már megoldott. Viszont kihívás volt egy SAP kompatibilis e-számlázási megoldás megtalálása, amely megfelel az elektronikus archiválás törvényi előírásainak. A Törley egyik legfontosabb kérése az volt, hogy biztosítva legyen a hatékony és fenntartható munkamenet az üzleti partnerek és a magyar adóhivatal igényeinek való megfelelés mellett.

Az elektronikus számlázás területén teljesen felkészültünk az üzleti partnereink elvárásainak teljesítésére. Ez jelentősen javítja a piaci versenyképességünket. A terveink között szerepel, hogy az EDITEL-lel közösen kiterjesszük az EDI aktivitásunkat.

Vajda-Boros Judit, pénzügyi-, számviteli és kontrolling főosztályvezető

A megoldás

Az EDITEL e-számlázási megoldásával és az elektronikus archiválással a Törleynek sikerült egy korszerű technológiát bevezetnie, amely lehetővé teszi a problémamentes integrációt a vállalat belső SAP folyamataival, és a külső üzleti partnerekkel is. A törvényi előírásoknak megfelelő EDITEL archívumnak köszönhetően az elektronikus számlázási dokumentumok a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelve archiválhatóak. Továbbá a folyamat teljesen megfelel a magyar törvényi előírásoknak.

Az eredmény

Az e-számlázás és az elektronikus archiválás bevezetése jelentősen növelte a Törley ellátási lánc folyamatainak hatékonyságát. Az adatminőség javulása és a gyorsabb feldolgozási időknek köszönhetően növekvő megbízhatóság az ügyfelek érdekét is szolgálja. A Törley ma már az összes üzleti partnere igényeinek meg tud felelni, és képes volt jelentősen növelni a piaci versenyképességét. A papír alapú dokumentumok mellőzésével a vállalat nem csak a gyorsabb üzleti folyamatokból profitál, hanem hozzájárul a pozitív vállalati megítélés fenntartásához. A EDITEL-lel a Törley megbízható és tapasztalt partnerre talált az e-számlázás bevezetéséhez. Ennek a korszerű EDI technológiának köszönhetően a nemzetközi vállalat készen áll az FMCG szektor jövőbeli kihívásaira.

Törley

A vállalat

A Törley Pezsgőpincészet Kft. az egyik legnagyobb pezsgőgyártó vállalat, valamint számos nemzetközi márka forgalmazója Magyarországon. A cég éves nettó forgalma eléri a 16,2 milliárd forintot. A Törley Kft. közel 300 alkalmazottal dolgozik. A vállalat fő célja a minőség fenntartása, a folyamatos termékfejlesztés és a piaci részesedés növelése.

Az EDI projektről röviden

 • EDITEL szolgáltatások a Törleynél
  • EDI Kommunikáció az eXite®-on keresztül
  • e-számla szolgáltatások
  • Archiváló szolgáltatások
 • EDI nyújtotta előnyök a Törleynél
  • Hatékony üzleti folyamatok
  • Egy kapcsolattal elérhetőek az üzleti partnerek az eXite®-tal
  • Javuló ügyfélkapcsolatok
  • Növekvő versenyképesség
  • Biztonságos és jogilag megfelelő e-archiválás
  • Fenntarthatóság

EDITEL Partnerhálózat