+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI a Mondelez Hungária Kft. -nél

Mondelez Hungária csokoládét tartó kéz

Az elektronikus számlák és dokumentumok integrált és biztonságos archiválása

A Mondelez Hungária Kft., mint tapasztalt EDI (elektronikus adatcsere) felhasználó, már régóta rendelkezik hozzáféréssel az EDITEL eXite® platformjához. Az ellátási lánc további optimalizálása érdekében a cég egy elektronikus archívum bevezetése mellett döntött. A kihívás egy olyan megoldás kialakítása volt, mely egyrészről problémamentesen illeszkedik a cég már meglévő infrastruktúrájához, másrészről pedig megfelel az elektronikus dokumentumok archiválására vonatkozó törvényi előírásoknak.

A megoldás

Optimális megoldást az EDITEL elektronikus archívuma kínálta, mellyel megvalósul az elektronikus dokumentumok integrált és biztonságos archiválása. A tanúsított és a jogi előírásoknak megfelelő archiválási szolgáltatás az ügyfél által már jól ismert eXite® EDI platformon keresztül garantálja a legmagasabb biztonsági standardok alkalmazását, és egy esetleges adóellenőrzés során a számlák megtekintését és letöltését is. Az elektronikus archiválás szolgáltatással ráadásul különböző adatformátumú dokumentumok tárolása is lehetséges.

Az eredmény

Az EDITEL archív bevezetésének lehetővé teszi a Mondelez Hungária Kft.-nél az üzleti dokumentumok automatikus, ezáltal gyorsabb és akadálymentes feldolgozását. Továbbá, az eXite® platformon történő archiválás nemcsak a belföldi, hanem a nemzetközi partnerekkel való kommunikációt is elősegíti.

A modern és fenntartható vállalatoknak az EDI alapú kommunikáció a jövője. A hosszú távú cél, hogy a folyamatok teljesen papírmentesen menjenek végbe, melyhez az eXite® alkalmazása a kulcs. Dömsödi Tímea, customer development coordinator.

EDI nyújtotta előnyök a Mondelez Hungária Kft.-nél

  • Hatékonyság és megbízhatóság az ellátási lánc folyamatokban
  • Automatikus és hatékony számlázás
  • Biztonságos archiválás
  • Minőségi adatok, kevesebb manuális munka

A vállalat

A csokoládé, kávé, keksz és cukorka gyártásban piacvezető Mondelēz International 165 országban szerez élvezetes pillanatokat fogyasztóinak. A Mondelēz International magyar leányvállalata több, mint 20 éve tevékenykedik Magyarországon. A cég legismertebb márkái a Milka, a Sport szelet, a Győri Édes, a JóReggelt!, a Dörmi, a TUC, a Halls és a Negro.

Symbolic image copyright Mondelēz International
Logo copyright Mondelēz International

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.