+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

E-számlázás és elektronikus archiválás a Törley Kft.-nél

Törley palack két pohárral

E-számlázás és elektronikus archiválás a törvényi előírásoknak megfelelően

A Törley EDI IT infrastruktúra továbbfejlesztése mellett döntött válaszként a magyar piacon megfigyelhető növekvő igényekre az automatikus ellátási láncra és elektronikus számlázásra vonatkozóan. Az elektronikus megrendelések fogadása már megoldott. Viszont kihívás volt egy SAP kompatibilis e-számlázási megoldás megtalálása, amely megfelel az elektronikus archiválás törvényi előírásainak. A Törley egyik legfontosabb kérése az volt, hogy biztosítva legyen a hatékony és fenntartható munkamenet az üzleti partnerek és a magyar adóhivatal igényeinek való megfelelés mellett.

Az elektronikus számlázás területén teljesen felkészültünk az üzleti partnereink elvárásainak teljesítésére. Ez jelentősen javítja a piaci versenyképességünket. A terveink között szerepel, hogy az EDITEL-lel közösen kiterjesszük az EDI aktivitásunkat. Vajda-Boros Judit, pénzügyi-, számviteli és kontrolling főosztályvezető.

A megoldás

Az EDITEL e-számlázási megoldásával és az elektronikus archiválással a Törleynek sikerült egy korszerű technológiát bevezetnie, amely lehetővé teszi a problémamentes integrációt a vállalat belső SAP folyamataival, és a külső üzleti partnerekkel is. A törvényi előírásoknak megfelelő EDITEL archívumnak köszönhetően az elektronikus számlázási dokumentumok a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelve archiválhatóak. Továbbá a folyamat teljesen megfelel a magyar törvényi előírásoknak.

Az eredmény

Az e-számlázás és az elektronikus archiválás bevezetése jelentősen növelte a Törley ellátási lánc folyamatainak hatékonyságát. Az adatminőség javulása és a gyorsabb feldolgozási időknek köszönhetően növekvő megbízhatóság az ügyfelek érdekét is szolgálja. A Törley ma már az összes üzleti partnere igényeinek meg tud felelni, és képes volt jelentősen növelni a piaci versenyképességét. A papír alapú dokumentumok mellőzésével a vállalat nem csak a gyorsabb üzleti folyamatokból profitál, hanem hozzájárul a pozitív vállalati megítélés fenntartásához. A EDITEL-lel a Törley megbízható és tapasztalt partnerre talált az e-számlázás bevezetéséhez. Ennek a korszerű EDI technológiának köszönhetően a nemzetközi vállalat készen áll az FMCG szektor jövőbeli kihívásaira.

EDI nyújtotta előnyök a Törleynél

  • Hatékony üzleti folyamatok
  • Egy kapcsolattal elérhetőek az üzleti partnerek az eXite®-tal
  • Javuló ügyfélkapcsolatok
  • Növekvő versenyképesség
  • Biztonságos és jogilag megfelelő e-archiválás
  • Fenntarthatóság

A vállalat

A Törley Pezsgőpincészet Kft. az egyik legnagyobb pezsgőgyártó vállalat, valamint számos nemzetközi márka forgalmazója Magyarországon. A cég éves nettó forgalma eléri a 16,2 milliárd forintot. A Törley Kft. közel 300 alkalmazottal dolgozik. A vállalat fő célja a minőség fenntartása, a folyamatos termékfejlesztés és a piaci részesedés növelése.

Symbolic image copyright Törley Pezsgőpincészet Kft.
Logo copyright Törley Pezsgőpincészet Kft.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.