+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Számlázzon PDF e-számlával kis ügyfeleinek!

digital-invoice

Sok-sok kis ügyfél? A PDF e-számla megoldja!

A PDF e-számla bevezetése hatalmas időbeli és anyagi megtakarításokat eredményezhet olyan cégek esetében, akik nagyszámú kis üzleti partner számára állítanak ki számlákat, a jelentős időt és munkát felemésztő számlázás sokszor küzdelemes folyamat. 

A PDF alapú elektronikus számlázás bevezetése nem igényel technikai befektetést. A PDF formátumú számlák e-mailben kerülnek kézbesítésre, vagy egy biztonságos, internetes portálról is letölthetőek. Ezen kívül számos további kiegészítő szolgáltatás, mint például időbélyegzők, emlékeztetők, elektronikus aláírás, vagy speciális elemző programok igénybe vételére is lehetőség van a számlázási folyamat teljes automatizálásához, továbbá a számlák törvényi előírásoknak megfelelő archiválását is biztosítani tudjuk.

Előnye, hogy egy kapcsolattal elérhetővé válik az összes partner és beszállító, és lehetőség van részükre automatikus számlaküldésre. A könnyű hozzáférhetőség egy esetleges ellenőrzés során is jól jön, ráadásul igény szerint e-mail értesítést is kérhet minden olvasatlan számlakiküldésről.

Olyan megoldást kerestünk, ami lehetővé teszi számlázásunk automatizálását, de mégsem igényel technikai befektetést kisebb partnereink részéről, és amely könnyen igazítható a mindenkori törvényi előírásokhoz, akármelyik országba is kelljen számláznunk. Mi a PDF e-számlában találtuk meg az ideális megoldást, az EDITEL-ben pedig egy hozzértő, segítő partnert a bevezetéshez. Milan Ciberej, a PepsiCo Csehország területi üzletkötési igazgatója.

Magyar leányvállalatánál, a Holland tejipari óriás, a FrieslandCampina is az EDITEL által támogatott megoldással állítja ki e-számláit beszállítóinak, szintén PDF formátumban. Többletköltség és külön programozás nélkül megvalósítható a rendelési folyamat teljes automatizálása a buyIT portállal. A FrieslandCampina partnereinek csak egy internetcsatlakozással rendelkező számítógépre van szükségük, hogy rendeléseiket a nap bármely órájában leadhassák. Olvassa el az erről szóló cikkünket és ismerje meg a digitalizáció új szintjét, amelyet az elektronikus adatcsere (EDI) és az ahhoz kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatások tesznek lehetővé itthon és világszerte egyaránt.

 

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit AndreyPopov

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.