+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

FrieslandCampina Hungária ZRt.

FrieslandCampina tejtermékek

Rendelési portál a kisebb kereskedelmi partnerek számára

Többletköltség és külön programozás nélkül megvalósítható a rendelési folyamat teljes automatizálása a buyIT portállal. A FrieslandCampina partnereinek csak egy internetcsatlakozással rendelkező számítógépre van szükségük, hogy rendeléseiket a nap bármely órájában leadhassák.

A buyIT online portál kifejezetten a FrieslandCampina igényeire lett szabva. A kiskereskedők a portálra bejelentkezés után válogathatnak a FrieslandCampina aktuális szortimentjéből, majd a rendelés összeállítása és ellenőrzése után egyszerűen továbbíthatják a FrieslandCampina számára. A rendelés a FrieslandCampina rendszerébe automatikusan érkezik és ott feldolgozásra kerül – ugyanúgy, mint a rendelések a nagyobb kereskedelmi partnerektől. Pressing Ákos, az EDITEL Hungary projektvezetője.

Az EDI folyamatok optimalizálása nem csak a rendelési folyamatot érintette, hanem a számlázást is. A PDF/PKI és EDI e-számlák bevezetésével az EDITEL rendszere segítségével előállíthatóak elektronikus számlák EDI formátumban vagy digitális aláírással ellátott PDF számlák. Emellett a számlák archiválása is megvalósult az EDITEL archiválási megoldásának köszönhetően.

Egy teljes körű EDI megoldás mellett döntöttünk, mellyel EDI-t alkalmazó és nem alkalmazó ügyfeleink folyamatait is hosszú távon harmonizálni tudjuk. Célunk az volt, hogy kisebb partnereink számára a rendelési és számlázási folyamatot megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük, ezáltal növelve a szállítás és a szolgáltatás minőségét. Erdei Zsolt, SAP & EDI Support Analyst, FrieslandCampina.

A FrieslandCampina számára az elektronikus adatcsere (EDI) egy hatékony árubeszerzési folyamat kulcsa. A tervük, hogy a jövőben is minél több partnerrel cseréljenek elektronikusan üzleti dokumentumokat.

Előnyök a FrieslandCampinanál

  • Online rendelési portál
  • Integráció a meglévő EDI folyamatokba
  • Terméktörzsadatok automatikus frissítése
  • Vevőre szabott választék, árlista és kedvezmények kialakítása
  • A nap bármely órájában elérhető online alkalmazás

A FrieslandCampina Hungária ZRt.-ről

  • A világ legnagyobb szövetkezeti tulajdonon alapuló tejipari vállalata
  • A vállalat a világ 28 országában van jelen és termékei több mint 100 országban megtalálhatók
  • 11,4 milliárd euró bevétel
  • Magyarországon forgalmazott márkái: Pöttyös, Mia, Milli, Landliebe, Completa, Oké!, Debic

Symbolic image copyright FrieslandCampina
Logo copyright FrieslandCampina

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.