+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Digitális Archiválás az IDC-nél

Jar filled with candies

Minden édesség biztos helyen

A szlovák édességgyártó vállalat, az IDC az elektronikus dokumentumok archiválására vonatkozó előírások összetettsége miatt az EDITEL Digitális Archiválás megoldásának bevezetése mellett döntött. A megoldás lehetővé teszi továbbá a különböző országokból származó és eltérő típusú elektronikus adatok egységes archiválását is, mely egy nemzetközileg aktív vállalkozás számára különösen fontos. Az IDC már 2007-től az EDITEL ügyfele, és nemrég archiválása digitalizálásával is a cég szakértőit bízta meg.

A projekt legnagyobb kihívása az ügyfelek nagy számából és eltérő nemzetiségéből adódó sokféleség összehangolása volt. Az EDITEL alapos előkészítéssel és következetes kivitelezéssel a lehető legjobb támogatást biztosította számunkra. Martin Miškolci, az IDC EDI alkalmazás menedzsere.

Az EDITEL által kialakított archiválási megoldás lehetővé teszi az IDC számára a különböző országokban tevékeny partnerektől származó és esetenként eltérő típusú dokumentumok egységes archiválását (legyen az PDF, DOCX, XLS, vagy JPEG). Továbbá az EDITEL Business Monitoring megoldása minden egyes üzleti folyamat nyomon követését is garantálja– a rendeléstől a szállításon át, a számlázásig. Az üzleti dokumentumok elemzését és feldolgozását biztosító kiegészítő alkalmazások pedig lehetővé teszik a kommunikációs folyamat teljes körű optimalizálását is.

A projekt leírása:

  • Az IDC EDI kommunikációja már több, mint 50 üzleti partnert köt össze
  • Négy különböző országban (Szlovákia, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Magyarország))
  • Az országonként eltérő archiválási követelmények és a dokumentumok eltérő formátuma egy új digitális archiválási megoldás bevezetését igényelték
  • Az EDITEL archiválási megoldásával az IDC egységesen archiválhat EDI dokumentumokat más formátumú, mint például PDF, DOCX, XLS és JPEG fájlokkal együtt.
  • Az EDITEL Business Monitoring szolgáltatása minden folyamatot nyomon követ és ellenőriz
  • A dokumentumok archiválása teljes mértékben megfelel a törvényi előírásoknak
  • A felhasználói oldal és a technikai támogatás több nyelven is elérhető

Az IDC-ről

Az IDC  Szlovákia legnagyobb édesség és cukrászsütemény vállalata, mely évente 32.000 tonnányi édességet és 104 millió eurónyi forgalmat termel. A cég 100 éves múltra tekint vissza az édességgyártásban figaro trnavai székhelyén és már 60 éve gyárt ostyát Pečivárne Sered-ban. Az IDC továbbá Csehországban, Lengyelországban es Magyarországon is aktív.

Symbolic image copyright pixabay
Logo copyright IDC

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.