+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

10 éves az EDITEL Hungary Kft.

Születésnapi Varázs – az Editel Hungary Kft. 10. születésnapi partija

10 éves születésnap EDITEL Hungary

Az EDITEL Magyarország egy kellemes meglepetésekkel és mágikus élményekkel teli partira invitálta partnereit és ügyfeleit. Az apropó, hogy az EDITEL már 10 éve van jelen Magyarországon. Bizony, bőven van ok az ünneplésre: az EDITEL Magyarország már egy évtizede sikeresen biztosítja nemzetközi és hazai partnereinek is az üzleti adatok elektronikus cseréjét és az ellátási folyamatok optimalizálását.

Az EDITEL Magyarország értékes összeköttetést teremt, 10 éve nap mint nap, ami nem menne az ügyfelei és partnerei segítsége és értékes barátsága nélkül. Ezért most egy különleges összeköttetés jött létre azzal, hogy a születésnap apropóján az EDITEL Magyarország munkatársai, nemzetközi kollegái, ügyfelei és partnerei személyesen is találkozhattak és egy pohár gyöngyöző pezsgő és a születésnapi torta mellett kötetlenül, oldott hangulatban beszélgethettek legszebb közös emlékeikről vagy jövőbeli terveikről.

A rendezvény a Városligeti Műjégpálya Csatoló termében került megrendezésre, mely Budapest egyik legvarázslatosabb, legkülönlegesebb rendezvényhelyszíne. A születésnapi partin Hajnóczy Soma bűvész világbajnok szórakoztatta a vendégeket, akik az alkonyatban a Városligeti Csónakázótó vizében is csónakázhattak és egy közös születésnapi játékban is részt vehettek. Ezúton is gratulálunk a szerencsés nyertesnek, aki az EDI-quiz helyes megfejtsével egy wellness hétvégét vihetett haza.

Az EDITEL Magyarország minden munkatársa köszönetét fejezi ki, hogy jelenlétével emelte az est fényét. Kívánunk még sokszor 10 legalább ilyen sikeres és izgalmas EDI projektekben gazdag együttműködést!

Symbolic image copyright EDITEL Hungary Kft.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.