+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Kommunikáció egy központosított platformon keresztül

Központosított platform az autóiparban, tablet kijelzőn

EDI folyamatok kialakítása az Alpha Vehicle Security Solutions Czech s.r.o.-nál:

Az első és a legfontosabb cél a vállalat belső folyamatainak integrálása és az adatkommunikáció kiépítése volt a TIER1 és OEM ügyfelekkel. A kommunikációs követelmények megvalósításához az EDITEL az IBM Sterling B2B Integrator használatát javasolta. Ez egy univerzális B2B szoftverintegrációs eszköz, amely számos kommunikációs protokollt és EDI szabványt támogat. Lehetővé teszi a szoros kapcsolatot a meglévő megoldással, és ezáltal a folyamatok fokozatos átvitelét az eredeti megoldásról a Sterling Integrator-ra.

Az IBM Sterling B2B Integrator a B2B és az EAI integrációjának központosított platformja az Alpha Vehicle Security Solutions Czech s.r.o számára, amely lehetővé teszi az üzleti folyamatok, az adatátvitel és azok nyomon követésének átfogó kezelését. A megoldás a meglévő, gyakran eltérő vállalati környezetet egy központi adatátviteli platformba konszolidálja, egyszerűsítve az üzleti partner kapcsolatok kezelését különféle kommunikációs protokollokkal és a vállalat egészére kiterjedő optimalizált folyamatkezeléssel.

A vállalat Alpha jelenleg ezeket az üzenettípusokat használja:

  • ASN (Advance Shipping Notice – Előzetes szállítási értesítő)
  • INVOIC (Invoice – Számla)
  • ORDERS (Purchase Order – Megrendelés)
  • DELFOR (Delivery schedule – Szállítási ütemezés)
  • VDA4987 (ASN)

A folyamat:

Az EDI-n küldött szállítóleveleket pdf formátumra konvertálja, ezzel lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára azok letöltésére és nyomtatására. A DELFOR üzeneteket konvertálják html előnézetbe. A megrendelésekről szintén speciális html nézet készül, ami – egyes mezők kiválasztásával – beimportálható az ERP rendszerbe. Mentés után a felhasználó email értesítést kap az újonnan érkezett számláról.

„Az EDITEL végezte el a megoldás teljes telepítését. Az alapvető integrációs környezet üzembe helyezése után más egyedi feladatok végrehajtása is megtörtént. Ennek a projektnek köszönhetően egy központi csomóponton keresztül megoldhatjuk az információs rendszereinkkel kapcsolatos belső és külső folyamatokat. A jövőre nézve azt tervezzük, hogy az Alpha Vehicle Security Solutions Czech sro. partnereivel folytatott kommunikációt kiterjesztjük az OFTP2 protokollra.“- mondta Jiří Kalous, a vállalat IT / EDI / Tec Managere.

A vállalatról:

Alpha-Vehicles-logoAz Alpha Vehicle Security Solutions Czech s.r.o.-t 1911-ben alapították, és az eredetileg az építőipari, lakatos- és bútorzárak, valamint szerelvények gyártása 1958-tól kibővült az autóipari zárak előállításával. A vállalat fokozatosan az autóipari betétzárak kizárólagos szállítójává vált az akkori Csehszlovákiában. Az autózárak gyártásában szerzett sokéves tapasztalat 2007-ben tovább bővült, amikor a CE Marshall Ltd., az utas- és haszongépjárművek zárrendszereinek egyik vezető brit beszállítója csatlakozott a társasághoz. 2016 óta a cég része a japán ALPHA Corporation vállalatnak, amely a járműzár és a biztonsági rendszerek innovatív megoldásainak egyik vezető beszállítója.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit Zapp2Photo

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.