+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Karrier az EDITEL-nél: „Digitális hidakat építünk”

Digitális Földgolyó és egymáshoz kapcsolódó dolgozók képviselik, milyen egy karrier az EDITEL-nél

Ismerje meg a vállalatot

Az EDITEL, mint EDI (elektronikus adatcsere) szolgáltató digitális kapcsolatot teremt a cégek között és olyan, izgalmas álláslehetőségeket kínál, ahol a kreativitás találkozik a technológiával. Egy karrier az EDITEL-nél több, mint egyszerű munka.

„Fő tevékenységünk az emberek és vállalatok összekapcsolása” – így jellemzi Gerd Marlovits, az EDITEL ügyvezetője a vállalatot. „Legyen szó ügyfelekről, beszállítókról vagy egyéb szolgáltatókról, olyan cégnek tekintjük magunkat, amely digitális hidakat épít a vállalatok között, magas minőségben, egy egyszerűen használható rendszeren belül, függetlenül a vállalat méretétől, vagy tevékenységi körétől.” Az EDITEL számos ágazatban van jelen, a kiskereskedelemtől, az autó- és gyógyszeriparon át a bankszektorig. A cégcsoport ügyfélportfóliójában többek között olyan cégek szerepelnek, mint a REWE, a SPAR, a HENKEL, a Coca-Cola Hellenic vagy a Beiersdorf, ezzel is tükrözve ezt a sokszínűséget.

EDI: technológia a kreatív gondolkodók számára

Az elektronikus adatcsere (EDI) célja, hogy integrált üzleti tranzakciók bevezetésével a lehető legmagasabb szintű folyamat-automatizálást érje el. Ez meglehetősen szárazon hangzik, nem? Pedig ennél sokkal többről van szó! Az sokféle vállalkozás és iparág összekapcsolása testreszabott megoldásokat, nagyfokú kreativitást és a megszokottól eltérő gondolkodásmódot feltételez. Mindezek kulcsfontosságúak az EDI technológiájának finomításakor is. Az EDITEL csapata arra törekszik, hogy az EDI-t egy újabb szintre emelje, és egymásra épülő, új szolgáltatásokat kínáljon.

Karrier az EDITEL-nél – válságbiztos munka

Az elmúlt 40 év alatt folyamatosan finomított, bevált technológiájával az EDITEL pontosan megfelel ügyfelei igényeinek – többek között azáltal, hogy mindig elegendő mennyiségű alapvető terméket tesz elérhetővé az élelmiszerboltok polcain. Különösen válság idején vigasztaló a tudat, hogy létezik egy ennyire megbízható szolgáltató és technológia. Az EDITEL-nél kínált pozíciók azért is különösen válságállóak, mert, ahogy Gerd Marlovits fogalmazott: “Nem csak a kifinomult technológiánkban, hanem az alkalmazottainkban is teljes mértékben hiszünk. Hiszen ők azok, akik nap mint nap keményen dolgoznak azért, hogy a szolgáltatásink folyamatosan működjenek.”

Karrier hozzáadott értékkel

Az érdekes és változatos munkakörnyezeten kívül az EDITEL alkalmazottai a következő juttatásokra számíthatnak: rugalmas munkaidő és távmunka, teljesítményorientált bónuszok, testreszabott fejlődési lehetőség és rendszeres csapattalálkozók. Ezen felül, ha kedvük támad felfrissíteni idegennyelv tudásukat, erre is bármikor van lehetőségük. Csapatunkat többek között osztrák, cseh szlovák, horvát, magyar, lengyel, spanyol, román, ukrán, török, vietnámi, mongol, iráni és indiai kollégák is színesítik.

Tudjon meg többet az EDITEL-ről, mint munkáltatóról, és a jelenlegi nyitott pozíciókról.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit metamorworks

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.