+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Az EDI az autógyártás kulcsfontosságú eleme

EDI kulcsfontosságú az autógyártás során, robotok, gyártósor

Három évvel ezelőtt az EDITEL és a TELEDIN egyesítette erőit, és ma már elmondhatjuk, hogy a két piacvezető ezt a lépést helyesen tette. Az egyesülés célja egy közös know-how kialakítása volt annak érdekében, hogy a két vállalat együtt magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtson. Az információcserére és a tapasztalatok átadására helyeztük a hangsúlyt. Mindez idei évtől az új, Prágában található közös irodánkban valósulhat meg. Hisszük, hogy ezzel a lépéssel kölcsönösen gyarapítjuk és inspiráljuk egymást. Ennek eredményeként ügyfeleink számára új, innovatív fejlesztéseket kínálhatunk.

A TELEDIN mélyreható, az autóipari folyamatokkal és szabványokkal (Odette, VDA), kapcsolatos ismereteivel, valamint számos autóipari gyártóhoz és nagy beszállítóhoz való hozzáféréssel járult hozzá az együttműködéshez. Az EDITEL pedig olyan, egyéb szolgáltatásokat kínál kiegészítésként, mint például a biztonságos elektronikus archiválás, vagy a Web-EDI portál. Hisszük, hogy ez a nyertes kombináció arra ösztönzi majd ügyfeleinket, hogy tovább automatizálják és digitalizálják folyamataikat.

Jelenleg több, izgalmas projekten dolgozunk együtt, amely rávilágít e szövetség előnyeire és stabilitására. Ezek közé tartoznak többek között a T-PLASZTIK Kft., a Faurecia (SAS Automotive), a Škoda Auto, a Futaba, vagy akár a GEWE-TEC, és más, folyamatban lévő projektek is. Együtt sikeresen tartjuk fenn a beszállító-ügyfél kapcsolatokat a kiskereskedelemben és az autóiparban, beleértve a „just-in-time“ szállításokat is. Ezeket kiemelten fontosnak tartunk a jelenre és a jövőre nézve egyaránt.

iStockphoto copyright Traimak Ivan

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.