+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Henkel CEE

Henkel EDI megoldás a vásárlói elégedettségért

A Henkel CEE a közép- és kelet-európai terjeszkedés, valamint az ezzel összefüggő megrendelési állomány növekedés miatt már évekkel ezelőtt letette voksát az üzleti dokumentumok elektronikus adatcseréjének alkalmazása mellett.

A legnagyobb kihívást egy hatékony és egyszerű infrastruktúra létrehozása jelentette, amely lehetővé teszi az adatcseréhez kapcsolódó, különböző folyamatok központi irányítását. Ezzel párhuzamosan be kellett tartani az országspecifikus követelményeket.

A Henkel már több mint 20 éve elégedetten használja az eXite® Business Integration Network-öt. Az eXite® partnerhálózatok utóbbi évekbeli konzekvens bővitésének hála, jelenleg világszerte ténylegesen az összes üzleti partnerünkkel a legjobb minőségben cserélhetünk adatokat elektronikus módon. Wolfgang Reiter, CIO.

A megoldás

A Henkel az eXite® Business Integration Network alkalmazásával mindössze egy kapcsolat segítségével az összes kereskedelmi partnerét eléri a kelet-közép-európai régióban, továbbá megfelel a különböző regionális követelményeknek a helyi infrastruktúra bővítése nélkül. Az új kereskedelmi partnerek gyorsan és problémamentesen bekapcsolhatók az EDI vérkeringésébe.

Az adatforgalom központosított technikai ellenőrzése a Henkel bécsi központjában valósul meg. Az adatok itt futnak be automatikusan a vállalati ERP rendszerbe. Manuális beavatkozásra kizárólag hiba esetén van szükség. Ez további költség és munkaerő megtakarításra ad lehetőséget.

Az eredmény

A Henkel CEE már több mint 20 éve használja sikeresen az EDITEL eXite® Business Integration Network-jét, ezáltal jelentősen megnövelve az elektronikusan kapcsolódó kelet-közép-európai üzleti partnerek számát.

EDI nyújtotta előnyök a Henkel CEE-né

  • Hatékonyság, és megbízhatóság az ellátási láncban
  • Egyszerű, erőforrástakarékos infrastruktúra
  • Magas adatminőség, és kevesebb utómunkálat
  • Új partnerek gyors bekapcsolása

A vállalat

A bécsi központú Henkel Central Eastern Europe (CEE) az egyik legsikeresebb fogyasztói cikkeket gyártó közép-európai vállalat. A Henkel CEE 32 országért tartozik felelőséggel Közép- és Kelet-Európában, valamint Ázsia egyes részein. A 2010-es évben a 9.500 alkalmazottal rendelkező vállalat 2,880 milliárd eurós forgalmat bonyolított le.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.