+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Frissítő sörök, izgalmas webes megoldások – EDI a horvát Carlsberg sörgyárnál

EDI a Carlsberg sörgyárnál - férfi komlót tart a kezében, a sörgyártás alapanyagát

Az EDITEL Adria együttműködése a horvátországi Carlsberggel 2007 végén kezdődött a webes EDI megoldás bevezetésével a Metro kiskereskedelmi lánc megrendeléseinek fogadására.

A Carlsberg Szerbiában már korábban is alkalmazta az EDITEL partnerének, a Panteon Group-nak az integrált EDI megoldását. Később kibővítették a szolgáltatásokat az EDITEL e-számla és digitális archiválás szolgáltatásaival.

Miután a horvát piacon is megnövekedett az érdeklődés az EDI megoldás iránt, a Carlsberg Croatia és az EDITEL Adria 2020 végén megállapodott egy kibővített együttműködésről, amelynek révén a Carlsberg teljes mértékben digitalizálja üzleti tevékenységét.

“Noha évek óta elektronikusan osztunk meg adatokat más vállalatokkal, a Covid-19 által okozott változások rávilágítottak a papír nélküli számlák használatának sürgősségére.” Lana Habek Terek Business processes and applications manager Carlsberg Croatia.

Az EDITEL megoldásával teljeskörű integráció valósult meg. Emellett a jövőben a Carlsberg az EDITEL portfóliójának egyéb elemeire is támaszkodhat:

  • Business monitoring: lehetővé teszi az Ön vállalata és partnerei között végbemenő üzleti folyamatok ellenőrzését.
  • Helykereső: ezzel a szolgáltatással a kereskedelmi vállalatok könnyedén rendelkezésre tudnak bocsátani különböző információkat, mint például a központjuk, raktáruk, vagy telephelyeik elérhetőségét. Így a beszállítók rá tudnak keresni ezekre az adatokra, így biztosított, hogy az áru a megfelelő címre érkezzen be. Ezzel a szolgáltatással a címen kívül további információkra is rá lehet keresni: forgalmi adó azonosító szám, elérhetőség, hiányzó GLN, stb.

 

 

A Carlsberg Horvátország d.o.o.-ról

Carlsberg Logo

A Horvátországban található Carlsberg a dán Carlsberg csoport része, amely világszerte több mint 150 piacon kínál fantasztikus söröket. A cég sikere izgalmas márkáin, motivált emberein és az igazi sörbarátokkal való szoros kapcsolatán alapszik. A Koprivnica-i termeléssel és az ország egész területén található irodáival a Carlsberg Croatia egy modern vállalat, amelyben a sörgyártás nemcsak munka, hanem szenvedély is. A horvát piac egyik legnagyobb sörfőzdéjeként a Carlsberg a márkáin keresztül szórakozást és frissítőt nyújt. A Carlsber által forgalmazott márkák közé tartozik a Somersby almabor, a Grimbergen, a Tuborg, a Carlsberg és a Blanc 1664 sörök, illetve a Pan, ami a legfiatalabb horvát mainstream sör.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit julief514
Logo copyright Carlsberg Coratia

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.