+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Együttműködés az IFUA Horváth & Partners Kft.-vel

Partnerkapcsolat IFUE és EDITEL Hungary, kézfogás a sikeres együttműködésre

Közös projektből ígéretes partnerkapcsolat

Az IFUA Horváth & Partners Kft. tanácsadó cég és az EDITEL Hungary Kft. évek óta működik együtt egy közös projekten. Ennek kapcsán Dinnyés Dáviddal, az IFUA Horváth & Partners Kft. gyógyszeripari kompetenciaközpontjának vezető tanácsadójával készítettünk egy rövid interjút.

Néhány szóban ismertetné a céget?

A Horváth cégcsoportot Horváth Péter professzor, a németországi kontrolling egyik meghonosítója alapította Stuttgartban, 40 évvel ezelőtt. A nemzetközi szinten 1000-nél is több munkatárssal rendelkező vállalat szerteágazó iparági és megoldási tanácsadási projekteken keresztül támogatja ügyfeleit a sikeres működés érdekében. A több mint 30 éve létező budapesti irodában kb. 150 tanácsadó dolgozik. Kiemelt ügyfeleink között tudhatjuk a legnagyobb magyarországi vállalatokat.

Milyen terület(ek)en zajlik, zajlott az együttműködés az EDITEL és az IFUA között?

Az EDITEL-lel közös projektünk egy magyarországi székhelyű nagyvállalat gazdasági adminisztrációs folyamatainak fejlesztését tűzte ki célul. A célkitűzések között szerepelt az elektronikus számlázás megvalósítása és a hozzá kapcsolódó automatizációs lehetőségek kiaknázása. Ügyfelünk partneréül az EDITEL-t választotta, így a projekt megvalósítási szakaszában együtt dolgozunk a minél jobb eredmények elérése érdekében.

Mióta tart a partnerkapcsolat?

A projekt koncepcionális része már 2018-ban elkezdődött, a megvalósításon 2019 óta dolgozunk.

Hogyan értékelik az eddigi közös munkát?

A projekt sok kihívást tartogatott és mivel a technológiai megvalósításon túl a folyamatok automatizálására is törekedtünk, számos érintett munkáját kellett koordinálni a közös cél elérése érdekében.

Az EDITEL kollégái minden alkalommal rugalmasan és a mielőbbi megoldásokra törekedve vettek részt a közös munkában.

Van olyan, további kapcsolódási lehetőség, ahol szintén lehetséges lenne az EDITEL-el való kooperáció?

Törekszünk rá, hogy a fent említett komplex projekt megvalósítása során szerzett tapasztalatainkkal további ügyfeleinknek is értéket teremtsünk. Alapvetően platformfüggetlen tanácsadóként működünk, tehát konkrét ajánlást nem fogalmazunk meg ügyfeleink számára a szállító kiválasztásakor, de a potenciális megvalósítási partnerek között a jövőben is szívesen látjuk az EDITEL-t.

A közös munka során szerzett tapasztalatoknak köszönhetően még több termék és szolgáltatás áll a vevőink rendelkezésére, így biztosítva a legmagasabb minőséget.

 

David Dinnyes IFUA

Dinnyés Dávid
Gyógyszeripari központ vezető tanácsadó, IFUA Horváth & Partners Kft.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit PeopleImages
Portrait photo copyright IFUA Horváth & Partners Kft.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.