+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDITEL Journal 2-18

A digitalizálás hajtóereje

Napjainkban a digitalizálás meglehetősen felkapott. Az EDI szolgáltatók számára, mint számunka is, a digitális folyamatok olyanok, mint a levegő, ezért kulcsfontosságú, hogy a digitalizálás integrált megközelítésére összpontosítsunk. A digitalizálásnak akkor van értelme, ha az üzleti folyamatokat holisztikus perspektívából közelítjük meg és ha a változásokat ügyfélbarát módon, az egész vállalatot figyelembe véve valósítjuk meg. A különböző új rendszereket már meglévő belső és külső folyamatokhoz kell hozzáigazítani, és ezeket aztán együtt harmonizálni. Ez sok munkát, de hosszú távon még több hasznot jelent.

Az EDI bármely cégnél a digitalizációs folyamatok egyik hajtóereje lehet, mivel az EDI folyamatok nem állnak meg a belső üzleti folyamatoknál, hanem üzleti partnereket és ügyfeleket is összekapcsolnak. Így a teljes értéknövekedési láncot integráltan közelítik meg, ami kifizetődő, mert a vállalkozásoknak átlátható és hatékony szervezeti folyamataik lesznek, melyekkel időt és pénzt takaríthatnak meg. Örülünk, hogy egy újabb kiadványt tuduk megosztani Önökkel, mely, mint mindig, iparágakat és megoldásokat összekötő komplex EDI projekteket mutat be.

Figyelmükbe ajánljuk a Falkensteiner kibővített EDI folyamataival foglalkozó fő cikkünket az 1. oldalon, az EDI szolgáltatások használatát a Dr. Schmidgall és a Kotányi esetében a 3. oldalon, a TS Tech autóipari gyártó összetett EDI kommunkiációs folyamatairól szóló cikkünket a 4. oldalon és sok más kifinomult megoldás példáját, amelyek a következő szintre emelik a digitalizációt.

 

Töltse le az EDITEL Journal-t e-paperként

Symbolic image copyright EDITEL Austria GmbH

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.