+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Együttműködés határokon túl

A MARKANT Csoport az ellátási lánc folyamatainak napi szintű működéséhez és optimálásához szükséges szolgáltatásokat és megoldásokat kínál ipari és kereskedelemi partnerei számára – mind nemzeti és nemzetközi szinten. Ez a cél az elektronikus adatcsere, röviden EDI területén és az EDITEL számára is kiemelt fontosságú, ezért a két vállalat már évek óta sikeresen együttműködik.

Jürgen Vögele, MARKANT

Jürgen Vögele, a MARKANT csoport EDI / európai központi szabályzatának nemzetközi projektmenedzsere így nyilatkozott a kooperációról:

“Örömmel várjuk a szorosabb együttműködést. Együtt jelentősen megnöveljük az EDI lefedettséget a közép-kelet-európai régióban, így a beszerzési folyamataink hatékonyabbá és átláthatóbbá válnak ügyfeleink számára.”

A MARKANT bővítési tervei alapján a cég 2025-ig a közép-kelet-európai régió több, mint 20 országában képviselteti majd magát, melynek értelmében a két cég közötti együttműködés is folyamatosan kibővül, különösen nemzetközi szinten. A nemzeti piaci feltételek jobb lefedettsége, az üzleti partnerek gyorsabb és simább integrálása, valamint a meglévő EDI közösség bővítése, hogy csak néhány fontos szempontot említsünk, mindenkét fél számára előnyökkel jár.

 

Gerd Marlovits, EDITELGerd Marlovits, az EDITEL Ausztria GmbH ügyvezető igazgatója szintén meg van győződve az együttműködés kibővítésének fontosságáról:

“Ezzel a lépéssel a MARKANT csoporttal való stratégiai együttműködésünk új szintre emelkedik. Örömmel támogatjuk a MARKANT terjeszkedését, melyet helyi jelenlétünkkel Közép- és Kelet-Európa számos országában még hatékonyabban támogathatunk”.

MARKANT logo copyright
EDITEL logo copyright EDITEL Austria GmbH
Portrait photo (Jürgen Vögele) copyright MARKANT
Portrait photo (Gerd Marlovits) copyright MARKANT

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.