+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Együttműködés határokon túl

A MARKANT Csoport az ellátási lánc folyamatainak napi szintű működéséhez és optimálásához szükséges szolgáltatásokat és megoldásokat kínál ipari és kereskedelemi partnerei számára – mind nemzeti és nemzetközi szinten. Ez a cél az elektronikus adatcsere, röviden EDI területén és az EDITEL számára is kiemelt fontosságú, ezért a két vállalat már évek óta sikeresen együttműködik.

A MARKANT bővítési tervei alapján a cég 2025-ig a közép-kelet-európai régió több, mint 20 országában képviselteti majd magát, melynek értelmében a két cég közötti együttműködés is folyamatosan kibővül, különösen nemzetközi szinten. A nemzeti piaci feltételek jobb lefedettsége, az üzleti partnerek gyorsabb és simább integrálása, valamint a meglévő EDI közösség bővítése, hogy csak néhány fontos szempontot említsünk, mindenkét fél számára előnyökkel jár.

Jürgen Vögele, MARKANT

Örömmel várjuk a szorosabb együttműködést. Együtt jelentősen megnöveljük az EDI lefedettséget a közép-kelet-európai régióban, így a beszerzési folyamataink hatékonyabbá és átláthatóbbá válnak ügyfeleink számára.


Jürgen Vögele, a MARKANT csoport EDI / európai központi szabályzatának nemzetközi projektmenedzsere

 

Marlovits, az EDITEL Ausztria GmbH ügyvezető igazgatója szintén meg van győződve az együttműködés kibővítésének fontosságáról:

Gerd Marlovits, EDITEL

“Ezzel a lépéssel a MARKANT csoporttal való stratégiai együttműködésünk új szintre emelkedik. Örömmel támogatjuk a MARKANT terjeszkedését, melyet helyi jelenlétünkkel Közép- és Kelet-Európa számos országában még hatékonyabban támogathatunk”.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.