+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI-vel a vásárlói elégedettségért

In vino veritas …Igazság azonban nem csak a borban van, hanem abban is, hogy az EDI pozitívan hat a vásárlói elégedettségre. Jó példa erre a Winninger borászat.

Napüdvözlet, Varázslatos pillanatok, Kettesben, Welcome…ilyen és ehhez hasonló hangzatos nevek alatt forgalmazza Matthias Winninger borász legújabb “winvino” kollekciójának borait. Ezek a borkülönlegességek, melyek Ausztria legkiválóbb borvidékeiről származnak, az online csatornákon kívűl szinte kizárólag hazai kiskeredésekben érhetőek el a fogyasztók számára. A Winningers borokat például a METRO, a MARKANT és a REWE is forgalmazza.

Az árubeszerzést eddig egy egyszerű WEB-EDI megoldáson keresztül bonyolították a Winningersnél. Emelett azonban még további manuális adatbeviteli munkára, mint például a megrendelések regisztrációjára is szükség volt. Az EDI modullal kibővített “Sage Office Line” ERP-rendszer bevezetésével a Winningernek lehetősége nyílt arra, hogy az adatokat közvetlenül az ERP rendszerben dolgzza fel. Ezzel szinte a teljes beszerzési folyamat lefolyása automatikussá vált. A borászat így biztonságosan, valós időben és automatizált formában juttathatja el megrendeléseit és számláit üzleti partnereihez. “Teljesen lecsökkentettük a manuális mukát, ami kizárja a hibalehetőséget és rengeteg időt is megspórol nekünk”- mesél boldogan Matthias Winninger az új EDI megoldásról.

A számlák automatizálása azonban nem csak a munkamennyiséget csökkenti le, hanem kifejezetten kedvezően hat például a postai költségekre is. Egy további nem lebecsülendő előnyként pedig a vásárlói elégesettséget látja Matthias Winninger.

A vásárlóink kifejeztetten pozitívan reagálnak arra, hogy EDI-vel dolgozunk. Matthias Winninger.

Az ebből származó előny nyilvánvaló: az EDI használata a nagy kereskedőláncok számára már évek óta magától értetődő, a kisvállalkozásoknak azonban még nem. Pont ezért találhat a Winninger által beveztett EDI megoldás ilyen pozitív visszhangra a forgalmazók és fogyasztók körében is.

Röviden

  • A Sage Office Line kiegészítése EDI modullal
  • Beépített csatlakozás az EDITEL eXite® platformjához, és ezáltal több, mint 15.000 vállalalathoz a legkülönfélébb iparágakból
  • Bevezetett üzenetek:
    • Megrendelés (ORDERS)
    • Számlák (INVOIC)
  • A hibalehetőség lecsökkenése
  • Idő- és költséghatékonyság (pl.: a postai költségek csökkenése által)
  • Pozitív hatás a vásárlói elégedettségre

A Winninger Borászat

Weinflaschen nebeneinander und untereinander aufgereiht

A Winninger Borászatot 2010 alpították. Célja egy fiatalos és friss borkínálat bevezetése volt, mely bármilyen alkalomhoz kínál megfelelő bort. A winvino borokat élelmiszerüzletekben és a www.winvino.at weboldalon keresztül lehet megvásárolni.

Symbolic image copyright Winninger Borászat

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.