+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Gyors kézbesítés az Amazonnak

Man holding notebook, digital industry icons appear at his fingertip

Alacsony ár és rövid szállítás idő. Ezen a két tényezőn múlik a vilag legnagyobb online keresekedőházának, az Amazonnak a sikere. Egy személyre szabott EDI megoldás bevezetésével bárki eleget tehet e kívánalmaknak.

Amint az Amazontól beérkezik egy megrendelés (ORDER), a rendszer automatikusan továbbítja azt a beszállítóiknak. Az elektronikus megrendelés visszaigazolással (ORDRSP) pedig Ön minden szükséges termékadatot,- ár, darabszám és várható szállítási idő – kézhez kap. Ezen információk birtokában könnyedén kiválaszthatja a legmegfelelőbb beszállítót, melynek termékét közvetlenül továbbíthatja az Amazonnak.

Ez a folyamat kiemelten gyors reakcióidőt igényel minden szereplő részéről, ami csak az elektronikus adatcsere, röviden EDI, segítségével kivitelezhető. Az EDITEL által kidolgozott EDI megoldás éppen ezt a több szálon futó, gyors beszállítói kommunikációt teszi lehetővé. Az EDI felhasználó beszállítók egy integrált EDI kapcsolaton, a kisebb partnerek az online Web EDI portálon keresztül érhetőek el.

Ez a személyre szabott megoldás, az IBM Sterling Integrátorából, az EDITEL auditált Archívumából és Web-EDI portáljából épül fel. A hatékony kommunikáción túl az üzleti dokumentumok optimális kezelését, valamint az automatikus és auditbiztos számlázást is lehetővé teszi.

EDITEL az Amazon partnereinek szolgálatában

Az EDITEL eddig már több mint 20, különféle iparágakban aktív ügyfelét kötötte össze az Amazonnal Ausztriából, Németországból, Csehországból és Szlovákiából egyaránt. Ez a kapcsolat általában a teljes üzleti folyamatra kiterjed, a megrendelések, megrendelés visszaigazolások, szállítólevelek, számlák, raktrárkészlet-, vagy éppen üzleti jelentések kezelésére is. Az EDITEL személyre szabott megoldásokkal és nagy tapasztalattal bíró szakmai csapattal támogatja ügyfeleit a sokszor elérhetetlennek tűnő Amazon-óriás meghódításában.

Röviden

  • Személyre szabott EDI megoldások az Amazon beszállítói részére
  • A szállítás gyorsaságának maximalizálása
  • Mérettől és iparágtól függetlenül minden vállalkozás számára
  • Web EDI megoldások a kisebb cégek számára
  • Számlák és egyéb üzleti dokumentumok auditált archiválása
  • Törvényi előírásoknak megfelelő számlázás

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit Yozayo

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.