+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Az integrált EDI kapcsolat előnyei

Helyes terméktörzsadatok, az aktuális igényeknek megfelelő szállítmányok, hatékony termelési tervek, és hasonló kihívások jelentik a gasztronómia, az üzemi étkeztetés és a vendéglátás területén tevékenykedő cégek mindennapjait. Hogy ezeknek a kihívásoknak hatékonyan és a minél kevesebb ráfordítással meg tudjanak felelni, az árubeszerzés/ERP és az EDI menedzsment közötti jól működő kapcsolat elengedhetetlen.

Az EDI szakértő EDITEL és a szoftverszolgáltató Delegate már évek óta együttműködnek a szolgáltatásaik közötti gördülékeny kommunikáció érdekében. Ennek eredményeként ügyfeleink részére átfogó Delegate szoftver megoldások állnak rendelkezésre, melyek a beszerzéstől a termelés tervezésig a teljes működési folyamatot átfogják. Ezeket egészíti ki az üzleti dokumentumok biztonságos és átlátható valós idejű cseréje az ügyfelek, a termelők és a szállítók között az EDITEL által biztosított EDI megoldáson, az eXite®-on keresztül.

A folyamatok intergált összekapcsolása az eXite®-tal lehetővé teszi, hogy számos üzleti partner egyetlen kapcsolaton keresztül legyen elérhető, és hogy az üzleti adatok automatikusan kerüljenek feldolgozásra a Delegate rendszerében. Így a gasztronómiai és vendéglátóipari cégek mindig aktuális és átfogó képet kaphatnak a teljes árubeszerzési folyamataikról, ami lehetővé teszi számukra, hogy a lehető leggyorsabban reagáljanak az eltérésekre. A hibás szállítások, az időigényes manuális munka és a pontatlan adatbevitel ezzel kiküszöbölhetővé válik.

exite-horeca

Egyszerű EDI-kapcsolat az integrált EDI-platformmal.

chef-is-serving-food-to-a-woman

Az automatizált EDI folyamatok elsősorban az árubeszerzést teszik hatékonyabbá a vendéglátó cégek számára.

A Delegate

Delegate Csoport a világ vezető szoftergyártó, szolgáltató és tanácsadó cégeinek egyike a gasztronómia, közösségi ellátás, catering és egeszségügy területén. A modulárisan felépülő Delegate megoldások a teljes üzleti folyamatot támogatják a beszerzéstől, a receptek kezelésén, az étlap és a termelés megtervezésén, valamint az üzleti beszámolók ütemezésén át, egészen a páciensek és vendégek ételkívánságainak rendszerezéséig a kórházakban és az idős otthonokban. Több mint 400 ügyfél a világ több, mint 120 országában bízza folyamatait naponta a Delegate szoftver megoldásaira.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit Wavebreak
Illustration copyright EDITEL Austria GmbH
Logo copyright Delegate

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.