+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI számlázás az ISS-nél

Létesítménymenedzsment és elektronikus adatcsere

Az ISS Ausztria egyik legnagyobb munkaadójának számít. A vállalat ezúttal saját könyvelését tette gördülékenyebbé: ezentúl közel 3.000 papíralapú számlát teljesen elektronikus formában kezel az EDI (elektronikus adatcsere) segítségével, így téve jelentős lépést a teljeskörű digitális létesítménygazdálkozás irányába.

The introduction of electronic invoicing processes has made all our invoicing processes faster, more efficient and more reliable. Our accounting workload has decreased by approximately half a workweek. The experts at EDITEL were great to work with during the implementation and connection with all business partners and ensured smooth project implementation. Harald Denk, director of IT.

A megoldás

Az elektronikus adatcserén (EDI) keresztüli e-számlázás éppen az a megoldás, amelyre az ISS-nek szüksége volt a számlázási folyamatok zökkenőmentes automatizálásához. Az eXite® EDI platformhoz való csatlakozás azt is biztosítja, hogy az elektronikus számlák minden üzleti partner között biztonságosan és átlátható módon, egyetlen kapcsolaton keresztül cserélődjenek.

Most, hogy a számlázási folyamatokat hosszú távon továbbfejlesztették, a beérkező számlák automatikusan konvertálhatók és feldolgozhatók. Az esetleges szabálytalanságokat azonnal észlelik és kijavítják, így a számla-ellenőrzési folyamat általános hatékonysága jelentősen megnő. A kézi feldolgozás és a kapcsolódó hibalehetőség kiküszöbölése mellett a beszállítók is profitálnak ebből a jelentős fejlesztésből, elsősorban a megbízható fizetési folyamatokból.

Létesítménymenedzsmenttel foglalkozunk a legkülönbözőbb ágazatokban és területeken. Ebből kifolyólag meglehetősen összetett ügyfélkörrel rendelkezünk, és számos helyszínen dolgozunk. Eddig a különféle ügyfelektől beérkező számlákat kézzel dolgoztuk fel, ami fáradságos munka volt, tele hibalehetőségekkel. Most már minden automatikusan zajlik: nincs többé körülményes szkennelés, kézi adatellenőrzés és adatbevitel az ERP-rendszerben. Ezzel havonta egy fél heti munkát spórolunk meg a könyvelésünkön: ennél meggyőzőbb érv nem is kellett a kollegáknak – árulta el Harald Denk, az ISS IT vezetője

Gyors átállás és hatékonyabb létesítménymenedzsment

A technikai átállás zavartalan véghezvitelében az EDI szolgáltatásokat nyújtó EDITEL segített az ISS-nek.

Az elektronikus számlaforgalom további partnerekre való kiterjesztése a következő hónapok célkitűzése. “A számlafeldolgozás már most is sokkal hatékonyabb, mint korábban. Így természetesen ideális lenne a jövőben minden üzleti partnerünkkel átállni az elektronikus számlázásra” – tette hozzá Harald Denk.

Digitális létesítménygazdálkodás röviden:

  • Elektronikus és teljesen automatizált számlázási folyamat kiépítése
  • Egyetlen központi kapcsolat az összes partner számára
  • Kivitelezés kevesebb, mint három hónap alatt
  • EDITEL szolgáltatások

Az ISS Facility Services

Az ISS Facility Services egy vezető, workplace experience-szel (WX vagy munkahelyi élmény) és létesítménygazdálkodással foglalkozó vállalat. Olyan megoldásokat kínál, amelyek hozzájárulnak a nagyobb üzleti teljesítményhez, emellett megkönnyítik, produktívabbá és élvezetesebbé teszik a munkavállalók mindennapjait. Világszerte több mint 50 országban van jelen, árbevételük 2014-ben meghaladta a 10 milliárd eurót.

Symbolic image copyright ISS Facility Services
Logo copyright ISS Facility Services

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.