+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI a gyógyszeriparban

Az MLBKT 26. Kongresszusa idén november 14-e és 16-a között Siófokon került megrendezésre, „Összekapcsolt ellátási láncok – Várakozások és megoldások” mottóval

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) éves kongresszusa az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó vállalati szakemberek, logisztikai, beszerzési, termelési vezetők legnagyobb hazai találkozója. Az év legnagyobb logisztikai eseményén közel 60 vezető szakember és 30 kiállító képviseltette magát.

Hernádi Gábor EDI a gyógyszeriparban témában ad előA jeles eseményen Hernádi Gábor az EDITEL Magyarország Sales Managere és Pressing Ákos Operations and Support Manager „Adat pingpong a gyógyszeriparban” címmel tartottak előadást az EDI lehetőségeiről az ellátási lánc területén a gyógyszeriparban, amelyet a Pfizer gyógyszergyártó EDI projektjének bemutatásával szemléltették.

A mindenre kiterjedő digitalizáció hatása az ellátási láncokra megkerülhetetlen kihívásokat támaszt a gyártóktól a kereskedőkön át a logisztikai szolgáltatókig a gyógyszeriparban is. A gyártótól a fogyasztóig terjedő ellátási lánc hajtómotorja fogyasztó, aki mindent azonnal szeretne, személyre szabottan és lehetőség szerint minél olcsóbban, ami nagy elvárásokat támaszt a gyártóktól a kereskedőkön át a logisztikai szolgáltatókig.

Az EDI segítségével az ellátási lánc minden szereplője megfelelhet a Logisztika 4.0 egyre gyorsuló elvárásainak, hogy a fogyasztók minél gyorsabban, személyre szabottan és lehetőség szerint minél olcsóbban kaphassák kézhez az egészségügyi termékeket, köztük életmentő gyógyszereket is, melyhez az adatok megfelelő és gyors kezelése és a szállítási feltételek szigorú betartása elengedhetetlen.

Az MLBKT azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. Feladatunk, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a globális és helyi ellátási láncok ne sodorják veszélybe bolygónk és a következő nemzedékek jövőjét.
Döntő fontosságúnak tartják, hogy elősegítsék a tagjaik és a partnereik közötti párbeszédet, interakciót.

 

Symbolic image copyright EDITEL Hungary Kft.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.