+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Smurfit Kappa és “Upstream EDI”

Upstream EDI - a Smurfit Kappa automatizált segítsége

Már az előkészítő szakaszban elkezdődik…

Az „upstream” fogalma alatt a nyersanyagok és a csomagolóanyagok áramlását értjük – a gyártóktól a beszállítókon át egészen a megrendelőig, és vissza. “Upstream EDI”-ről akkor beszélünk, ha ez az elektronikus adatcsere (EDI) és a GS1 azonosító szabványai (GS1 szállítási címkék) együttes használatával valósul meg.

A felső-ausztriai Haid székhellyel rendelkező, hullámkarton gyártással foglalkozó Smurfit Kappa Interwell nemrégiben az osztrák S. Spitz-i ital- és élelmiszergyártóval kezdett el upstream EDI-t alkalmazni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Smurfit Kappa Interwell minden megrendelésről, mely az S.Spitz-től hozzá beérkezik egy automatikus megrendelés visszaigazolást (ORDRSP) küld vissza. Az elektronikus szállítólevél (DESADV) pedig lehetővé teszi a termékek rendszerhiba nélkül történő nyomon követését.

Ez az egész beszerzési folyamatot felgyorsítja, mind a beszállítói, mind pedig a gyártói oldalon. De nemcsak a két partner számára jár kölcsönös előnyökkel, hanem a végfelhasználók is profitálnak a teljesen átláthatóvá folyamatból. “A projekt megvalósítása az EDITEL és a GS1 projektpartnereinkkel folytatott intenzív együttműködésnek köszönhetően rendkívül sikeres volt. A jövőben más partnerekkel is szeretnénk az upstream EDI előnyeit kihasználni”- mondja Roland Pöschko, a Smurfit Kappa Interwell IT / TK menedzsere.

Proaktív csapatukkal fáradhatatlanul keresik az új megoldásokat, hogy új lehetőségeket kínálhassanak vásárlóiknak. Egyedülálló portfólióval rendelkeznek a csomagolási trendeket illetően annak érdekében, hogy biztosítsák az üzleti sikert piacaikon. Termékeik, 100%-ban megújulóak és fenntarthatóan készülnek, ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy ügyfeleik környezeti lábnyomát csökkentsék.

Röviden

  • A Smurfit Kappa Interwell upstream EDI-t használ a logisztikai előkészítői szakaszban
  • Bevezetett üzenetformátumok:
    • Rendelési visszaigazolás (ORDRSP)
    • Szállítólevél (DESADV)
  • Nyomon követhető, biztonságos adatok
  • Idő és költségmegtakarítás
  • Gyors, hibamentes áruvétel az ügyfeleknél
  • Teljes nyomonkövethetőség

A Smurfit Kappa Interwell

A Smurfit Kappa Interwell a globális Smurfit Kappa Csoport része, és Ausztria egyik vezető innovatív hullámkarton csomagolóanyag gyártója a fogyasztói és termelői iparágak számára. A Smurfit Kappa Csoport 2016-ban 8,6 milliárd eurót realizált, és mintegy 46 ezer embert foglalkoztat.

Symbolic image copyright Smurfit Kappa
Logo copyright Smurfit Kappa

 

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.