+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

A VeggieMeat sikerének egyenlete

Húsmentes hamburger: a VeggieMeat sikerének a képlete a hús- és papírmentes megoldások, amelyeket az EDI segítségével értek el

Húsmentes + papírmentes = Problémamentes! 

Ez a VeggieMeat GmbH sikerének egyenlete. A vállalat az elektronikus adatcserén (EDI) keresztül megvalósuló, papírmentes kommunikációra támaszkodik innovatív húsalternatíváinak értékesítése során!

Hús borsóból? Lehetséges? Igen, ugyanis a VeggieMeat GmbH 2015 óta “vegini” márkanéven innovatív hús- és halalternatívákat állít elő borsófehérjéből. A „fenntarthatóság és az erőforrások tudatos felhasználása” a legfőbb prioritás a VeggieMeat vezérigazgatója, Andreas Gebhart számára – aki korábban szülei hentesüzletét vezette.

A VeggieMeat a kiskereskedőkkel és az üzleti partnerekkel is tudatosan és erőforrás-takarékosan működik együtt a 100%-ban természetes és vegán termékek gyártásán. „Kiemelten fontosak számunkra az egyszerű és átlátható folyamatok” – hangsúlyozta Gebhart. Az alsó-ausztriai cég egyébként tavaly a „GS1 Sync Star Award-ot” is elnyerte példamutató adatkezelési gyakorlatáért.

A VeggieMeat nemrég újabb lépést tett folyamatainak optimalizálása érdekében. Tavaly sikeresen megkezdték az elektronikus kommunikációt a SPAR-al. A folyamat teljesen automatikusan zajlik EDI-n keresztül. A rendelések (ORDERS), szállítólevelek (DESADV) és számlák (INVOIC) az EDITEL-en keresztül a VeggieMeat /BMD árumenedzsment rendszerébe érkeznek. Ez az integrált megoldás biztosítja a „zökkenőmentes kommunikációt a kereskedőkkel” -mondta Tanja Wippl, a VeggieMeat számlázásért és jelentéskészítésért felelős munkatársa.

“A bevezetés során az EDITEL, a BMD és a VeggieMeat között tökéletes volt az együttműködés!” osztotta meg Tanja Wippl további tapasztalatait.

A folyamatok során nincs szükség manuális munkára, „A megrendelés bevitele, amely korábban manuálisan történt, most teljesen automatizált. Ez hihetetlen mértékű időmegtakarítást jelent!”

Andreas Gebhart vezérigazgató a megoldást bevezetését követően meg van győződve arról, hogy egy „fontos és helyes lépést tettünk a jövőorientált működés felé.”

Örömünkre szolgál, hogy ennek a törekvésének a megvalósításban partnerei lehettünk.

 

A VeggieMeat GmbH-ról

vegini VeggieMeat

A 2015-ben, alsó-ausztriában alapított cég borsófehérjéből készült innovatív hús- és halalternatívákat gyárt. Ezeket több európai országban vegini márkanév alatt forgalmazzák. A speciálisan kifejlesztett gyártási folyamatok lehetővé teszik a VeggieMeat számára, hogy olyan terméket kínáljon, amely nem igényel tartósítószert vagy ízfokozót, és hússzerű állagával, magas fehérjetartalmával és rugalmas felhasználásával lenyűgözi a fogyasztókat.

Symbolic image copyright VeggieMeat GmbH
Logo copyright VeggieMeat GmbH

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.