+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

A számvitel digitalizálása a HAVI-nál

HAVI Logistic - a számvitel digitalizálása költséghatékony az EDI segítségével

Egy gyorsan megtérülő számla…

…csak egy az előnyök közül, amit a HAVI logisztikai szolgáltató ügyfelei, a több mint 40 McDonalds franchise nap mint nap élveznek. Mindez a számvitel digitalizálása segítségével valósul meg.

„Újraalkotjuk az emberek és termékek közötti kapcsolatot, így teremtve meg egy jobb jövőt” – ez a vezérelve a HAVI nemzetközi logisztikai cégnek. A szolgáltató cég fókuszában az ellátási láncok optimalizálása áll.

Ez magában foglalja a HAVI-tól a McDonalds franchise-ig terjedő elszámolási folyamatot is, amely korábban tisztán papíralapú volt. Az EDITEL aktív támogatásával a megfelelő megoldás elkészítésében és megvalósításában a számlák immár elektronikusan és teljesen automatikusan eljutnak a címzettekhez. Itt helyesen és további manuális feldolgozás nélkül kezelhetők a rendszereikben (az BMD vagy RZL számlázó programokban).

A számvitel digitalizálása a következőképpen valósult meg: az EDITEL a HAVI által központilag elkészített számlaformátumot a franchise számára megfelelően alakítja át, és az elektronikus bizonylatokat közvetlenül az ügyfeleknek vagy adótanácsadóiknak továbbítja további feldolgozás céljából. Ezt a szolgáltatást most fokozatosan vezetik be, és a jövőben Ausztria-szerte használják majd.

Georg Buchinger, a HAVI Austria ügyvezető igazgatója számára a fő szempont az ügyfél számára nyújtott szolgáltatásuk bővítése volt. „Nem utolsósorban az EDITEL hozzáértő támogatásának köszönhetően, ügyfeleink erőforrásokat szabadíthatnak fel a számukra legfontosabb tevékenységekre” – mondta el a projektről.

Röviden:

  • Zárt franchise rendszer könyvelésének digitalizálása
  • EDIFACT fájlok adatkonverziója házon belüli formátumokba (BMD, RZL)
  • PDF számlák automatikus továbbítása
  • Adatszolgáltatás decentralizált (adótanácsadás) és központi rendszerekbe (közvetlenül az ügyfeleknek)
  • Az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálása a hatékonyság és az időmegtakarítás révén

Havi Logistics GmbH

HAVI LogoA HAVI egy globális, magántulajdonban lévő vállalat, amely a vezető márkák ellátási láncának innovációjára, optimalizálására és menedzselésére összpontosít. Egyes országokban a The Marketing Store marketingmegoldásokat is kínál. A HAVI Európában is jelen van testvérvállalataival több mint 37 országban.

 

 

Symbolic image copyright HAVI
Logo copyright HAVI

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.