+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

A Rittal rendszerszolgáltató EDI-re vált

A Rittal rendszerszolgáltató irodája Ausztriában

Minden egy fedél alatt…

…a világ vezető rendszerszolgáltatója, a Rittal kapcsolószekrényeiben. Az EDITEL és a cég együttműködésének köszönhetően egy „fedél“ alá kerültek a vállalat első EDI-ügyfélkapcsolatai is.

A digitalizáció szó a Rittal számára nem idegen, ez egyértelműen látszik a termékportfóliójukon: konfigurálható kapcsolószekrények, intelligens hűtőrendszerek, áramelosztó rendszerek, kapcsolószekrény-feldolgozó gépek és vezeték-konfekcionáló gépek, valamint innovatív IT-megoldások találhatók meg benne az IT-racktől a moduláris adatközpontig.

Az összes termék és megoldás esetében a Rittal elsősorban ügyfelei folyamatainak optimalizálását, és az elérhető legmagasabb biztonságot tartja szem előtt. Ha jobban megnézzük, ezek megegyeznek az EDI (elektronikus adatcsere) céljaival.

Így hát nem meglepő, hogy a Rittal már több mint 15 éve alkalmazza az EDI technológiát a sorozatgyártás során. Mindeddig a németországi belsős IT csapat felelt ezért a feladatért, ám ahogy elérték a 30 csatlakoztatott ügyfelet, és ezzel kapacitásaik határához értek, az osztrák Rittal segítségül hívta az EDITEL-t a további bővítések megvalósításához.

Az első közösen megvalósított projekt összefoglalója: „Ez volt a leggyorsabb és legproblémamentesebb EDI csatlakozás, amit valaha is tapasztaltam!” – árulta el Julia Svoboda, aki az EDI folyamatokért felelős az Rittal osztrák leányvállalatánál.

Megbízható alap

Az ügyfelek gyors csatlakoztatásán kívül a Rittal jól működő, folyamatos EDI folyamatokat igényel.

„Mindez nem csupán a hibamentes megrendelési folyamatokat, hanem hatalmas időmegtakarítást is jelent. Így képesek vagyunk teljes egészében az ügyfélszolgálatra fókuszálni“ – tette még hozzá Svoboda. „Ügyfeleink csak fokozatosan alakítják át ERP rendszereiket, ami azt jelenti, hogy még hosszú út áll előttünk. Viszont mi mindenképpen szeretnénk folytatni ezt az utat az EDITEL-lel.”

Röviden

  • Az EDITEL segít a vásárlók EDI csatlakozásában
  • Az első nagy vásárló sikeresen csatlakozott néhány hét alatt
  • Projekt koordináció: folyamatos egyeztetés az Rittal Inhouse SAP-jával és a vásárlókkal
  • Használt üzenettípusok: ORDERS, ORDRSP (DESADV és INVOIC tervben van)
  • EDITEL tanácsadás és támogatás a teljes projekt során

A Rittal

Logo Rittal

A hesseni Herbornban székelő Rittal világszerte vezető rendszerszolgáltató a kapcsolószekrények, áramelosztás, klímaberendezések, IT-infrastruktúra és szoftverek terén. A Rittal rendszermegoldásai több mint 90 százalékban vannak jelen a világ ágazataiban, például a gép- és berendezésgyártásban, az élelmiszer- és italiparban, valamint az IT- és telekommunikáció terén.

Symbolic image copyright Rittal
Logo copyright Rittal

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.