+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Elektronikus adatcsere nagykereskedőkkel (Upstream)

„Upstream“-ről akkor beszélünk, ha már a nagykereskedőket is bevonjuk az értékteremtési láncba. Ez az elektronikus adatcsere (EDI) és a GS1 azonosítási standardjai segítségével valósulhat meg. Az egyik úttörő ezen a területen az osztrák élelmiszer- és italgyártó Spitz, aki már a nagykereskedői szakaszban is EDI-t használ. Az felső-ausztriai csomagolócég packit! a soronkövetkező nagykereskedő, aki ennek a lehetőségnek az előnyeit élvezheti.

A gyakorlatban a Spitz egy megrendelés (ORDERS) feladása után egy teljesen automatizált visszaigazolást kap a packit!-től a megrendelésről (ORDRSP). Az elektronikus szállítási levéllel és az integrált SSCC (Serial Shipping Container Code) szállítási konténer sorozatszámmal az áru útja minden nehézség nélkül nyomonkövethető marad. Ez jelentősen megnöveli a szállítás hatékonyságát, gyorsaságát és az adatok minőségét is. A packit! számára, aki eddig még semmilyen elektronikus adatcserét nem használt, az átállás előnyei kézzelfoghatóak. A megrendeléseket nem kell többé kézzel bevinni, ami jelentős idő- és energiamegtakarítást jelent.

Az intenzív együttműködés az EDITEL-lel, a Spitzzel és az ERP szolgáltatónkkal jelentősen megkönnyítette a rendeszerünk átállítását. Úgy érezzük, teljes mértéken fel vagyunk készülve az EDI használatára más ügyfelekkel is. Manuel Schiffel a packit! projektfelelőse.

Röviden

 • A packit! az Upstream-EDI úttörő nagykereskedője
 • Telepített üzenetek:
  • Megrendelések (ORDERS)
  • Megrendelés visszaigazolása (ORDRSP)
  • Szállítólevél (DESADV)
 • Jobb adatminőség hiba nélkül
 • Gyorsabb, fennakadás nélküli áruszállítás
 • Hiánymentes nyomonkövethetőség

A packit!

A 2000-ben, egy menedzsment spin-off után megalapított packit!, melynek székhelye a felső-ausztriai Waldneukirchenben található, csomagolóanyagok és offset laminált papíranyagok gyártására specializálódott. A packit! ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást kínál a saját nyomdájában kínált offsetnyomtatástól kezdve a tulajdonképpeni csomagolóanyaggyártáson, mely tekercsben vagy ívben kerül laminálásra, a sajtoláson és a ragasztáson át a szállításig.

Symbolic image copyright packit!
Logo copyright packit!

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.