+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Újabb járműipari szövetség

Autóipar szövetség ZAP SR

Az EDITEL csoport egyre nagyobb befolyással bír az Automotive szektorban, ennek újabb állomásaként a szlovák leányvállalat csatlakozott a a Szlovák Köztársaság Autóipari Szövetséghez (ZAP SR).

„Fő célunk a jövőbeli gazdasági fejlődés oly módon történő alakítása, hogy a szlovák feldolgozóipar prioritásai, tendenciái és versenyképessége összhangban legyenek a globális gazdasági eseményekkel. Örömmel üdvözöljük tagjaink között az EDITEL-t, mint az elektronikus adatcsere területén működő nemzetközi szolgáltatót, amely az ellátási lánc folyamataira és a kapcsolódó szolgáltatásokra specializálódott többek között autóipari ügyfelek számára. ”- mondta Viktor Marušák, a ZAP SR gyártási és alvállalkozói részlegétől.

Marušák még hozzátette: „Az elmúlt években az EDITEL nagyon aktív volt az autóiparban, így a ZAP SR tagság logikus lépés. Az olyan kibontakozó trendek, mint az e-mobilitás, a digitalizáció, az autonóm menedzsment és a CO2-kibocsátás csökkentése új kihívásokat jelentenek az autóipar számára. Ugyanez vonatkozik a globális számlázásra az EDI területén. Hisszük, hogy az EDITEL szakértelme és tapasztalata a közép-kelet-európai piacon komoly előnyt jelent majd a ZAP SR számára.”

„Ez a lépés számos új lehetőséget nyit meg az autóipar növekedés és digitalizálás területén. Az EDI minden olyan sikeres, autóipari gyártási folyamat kulcsfontosságú eleme, amely az automatizált feldolgozásra összpontosít. Egyetlen rugalmas platform segítségével kommunikálhatunk üzleti partnereinkkel, figyelhetjük a dokumentumok átvitelének áramlását, felgyorsíthatjuk a gyártási ciklust és végső soron biztosíthatjuk a zökkenőmentes és átlátható JIT (just-in-time) vagy JIS (just-in-sequence) műveleteket ”- mondta Štefan Sádovský, az EDITEL SK vezérigazgatója.

A ZAP SR-ről

A Szlovák Köztársaság Járműipari Szövetsége (ZAP SR) az autóiparban tevékenykedő jogi személyek (például vállalkozások, szövetkezetek és más szervezetek) önkéntes társulása. 1993. június 22-én hozták létre Bánovce nad Bebravou-ban, ahol 14 szervezet írta alá az alapító okiratot. Mára az egyesület 161 szervezetet egyesít, valamint számos hazai és nemzetközi kapcsolatot és együttműködést épített ki hasonló célú egyesületekkel.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit RainerPlendl
Logo copyright ZAP SR

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.