+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Csatlakoztunk a MAJOSZ-hoz

Motor autóipar

Az EDITEL Hungary Kft. 2020. tavaszán csatlakozott a MAJOSZ-hoz. Ezzel a döntéssel az volt a célunk, hogy az autóiparban eddig megszerzett tapasztalatainkkal segítsük a Szövetség munkáját.

Az elmúlt három évtized során különböző iparágazatokban, beleértve az autóipart is, sikeresen valósítottunk meg összetett projekteket, hogy a segítsük a vállalatok kereskedelmi és logisztikai folyamatainak magas szintű automatizálását. Autóiparra specializálódott kompetencia központunk több mint 25 éve működik együtt a közép-európai térségben több száz autóipari vállalattal. Szoros együttműködésben dolgozunk az ODETTE nemzetközi szervezettel annak érdekében, hogy az autóiparban használt szabványokat és a bevált gyakorlatokat „élesben” is kamatoztassuk.

Emellett bízunk benne, hogy egy magas színtű együttműködés keretében kölcsönösen segítjük majd egymást a sikerek elérésében. Hisszük, hogy az autóiparban alkalmazott szabványok és a folyamatok automatizálása terén szerzett szakmai tapasztalatunk hozzájárulhat a MAJOSZ érdekképviseleti és érdekegyeztetési céljainak teljesítéséhez, és előnyös lehet a meglévő tagok számára is. Így talán közelebb hozhatjuk egymáshoz az ellátási lánc szakembereit és a technológiai szakembereket.

A MAJOSZ-ról

A Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége a kormányzati szándékkal összhangban, a hazai gépjárműalkatrész-, és részegység-gyártás szakterületén működő cégek szakmai, gazdasági és társadalmi érdekképviseletét végzi. Céljai közé tartozik, hogy következetesen és rendszeresen képviselje, elősegítse e szakmaterületek reális társadalmi, gazdasági és államigazgatási megítélésének folyamatos javulását, továbbá a magyar iparon belül megfelelően képviselje tagjait a műszaki fejlesztés, az innováció, a kereskedelem és a gazdálkodás egyéb területein.

Symbolic image copyright pixabay
Logo copyright MAJOSZ

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.