+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Új ügyvezető az EDITEL Hungary-nél

Az EDITEL Hungary csapata, középen Légrádi László, az új ügyvezető
Az EDITEL Hungary Kft. csapata (Légrádi László a képen balról az ötödik)

2021 júniusától Légrádi László tölti be az EDITEL Hungary vezetői posztját

A gazdasági végzettségű szakember az elmúlt években Közép-Kelet Európai Operációs Igazgatóként tevékenykedett a dokumentumkezeléssel, digitalizálással és adatbiztonsággal foglalkozó Iron Mountain magyar leányvállalatánál.

László az egri Eszterházy Károly Egyetemen szerzett diplomát 2005-ben. Pályafutását az Iron Mountain-nél kezdte 1995-ben, ahol egészen az EDITEL csapatához való csatlakozásig dolgozott. Az Iron Mountain egy globális vállalatcsoport, amely fizikai és digitális információk és eszközök tárolásával, védelmével és kezelésével foglalkozik.

Jövőbeli tervek

Az 1995-2018 közötti időszakban László üzleti tervezéssel és értékesítés támogatással segítette a cég munkáját. 2018 és 2021 között Közép-Kelet-Európai Operációs igazgatóként Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Szerbiában, Horvátországban, Litvániában, Lettországban és Észtországban látott el operatív vezetői feladatokat. Ehhez tartozott a helyi, üzemeltetési csapatok irányítása, a stratégiai tervezés és kontroll, valamint a folyamatok és a hatékonyság további javítása.

Az itt megszerzett, több mint 20 éves tapasztalatát most az EDITEL -nél szeretné kamatoztatni.

“Hiszek abban, hogy az EDITEL jelenlegi és jövőbeni ügyfelei, valamint partnerei az EDITEL közreműködésével még sikeresebbek lehetnek és a folyamatosan változó körülményekhez segítségünkkel hatékonyabban alkalmazkodhatnak. Célom az EDITEL technológiai megoldásainak megismertetése minden piaci szegmensben szerepló vállalattal.”

Az új vezérigazgató prioritásai között szerepel az EDI területén folyó tevékenységek fejlesztése és a vállalat piaci pozícióinak megerősítése a magyar piacon.

Amikor nem dolgozik, szigetszentmártoni otthonában élvezi „nagy” családja és háziállatai – egy kutya, egy macska, valamint tengerimalacok és hörcsögök – társaságát.

A korábbi vezető új pozícióban

Az EDITEL Hungary ügyvezető igazgatója 2010-től Šata Tibor volt. Tibor 2008-ban csatlakozott az EDITEL csoporthoz, és az elmúlt 13 év folyamán több, különböző vezetői posztot töltött be, 2015 óta pedig nemzetközi operációs igazgatóként az EDITEL Group stratégiájáért és fejlesztéséért felelős.

Tibor az új ügyvezető kinevezéséről ezt mondta: „Az elmúlt 12 évben az EDITEL erős pozíciót épített ki Magyarországon az elektronikus adatcsere, valamint az üzleti és logisztikai folyamatok digitalizálása területén. Ez elsősorban a profi magyar csapatnak, az ügyfelekkel való kiváló együttműködésnek, és nem utolsó sorban az EDITEL szüntelen innovációs törekvésének köszönhető. A vállalat, a helyi csapat, és különösen a sikeres jövő érdekében kiváló hír, hogy az EDITEL magyarországi érdekeit Laci fogja képviselni az elkövetkező években. Laci nagy tapasztalatokkal rendelkező vezető. 25 éves pályafutása alatt gazdag tapasztalatokat szerzett az üzleti stratégia, az operációs menedzsment és a digitális transzformáció területén. Ez kétségtelenül egy jelentős mérföldkő, valamint nagy lehetőség az EDITEL számára. Nagyon várom és előre is örülök az együttműködésnek, Lacinak pedig nagyon sok sikert kívánok ehhez az új kihíváshoz.”

 

Laszlo Legradi

Légrádi László
az EDITEL Hungary ügyvezetője

Tibor Sata

Šata Tibor,
az EDITEL nemzetközi operációs igazgatója

Symbolic image copyright EDITEL Hungary Kft.
Portrait pictures copyright EDITEL Hungary Kft.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.