+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Ügyvezető váltás az EDITEL Hungary Kft.-nél

ügyvezető váltás: Légrádi László új, és Sata Tibor a régi vezető

Légrádi László személyében 2021 júniusától új ügyvezető igazgató irányítja az EDITEL Hungary Kft.-t

László a korábbi ügyvezetőtől, Šata Tibortól vette át a vezetői feladatokat, aki a továbbiakban mint nemzetközi operációs igazgató folytatja munkáját.

Zökkenőmentes ügyvezető váltás

Tibor így nyilatkozott az elmúlt hónapokról: „Az átadás nagy része megtörtént, erre előkészített forgatókönyv volt, ismertük a lépéseket. Bizonyos mértékben továbbra is jelen leszek a magyar iroda életében, de inkább formális, kiegészítő funkciót töltök be. A napi, operatív kérdések, erőforrások Lacihoz tartoznak, ezekben ő hoz döntést. Emellett a cégcsoport hosszú távú tervei, a növekedés és terjeszkedés kapcsán fogunk együttműködni a jövőben.“

Tibor 2008 óta dolgozik az EDITEL Group-nál. Az elmúlt 13 év során különböző vezetői posztokat töltött be, 2015 óta pedig nemzetközi operációs igazgatóként a vállalat stratégiájáért és fejlesztéséért felel.

„Az elmúlt években az EDITEL erős pozíciót épített ki Magyarországon, ami elsősorban a profi magyar csapatnak, az ügyfelekkel való kiváló együttműködésnek, és nem utolsó sorban az EDITEL szüntelen innovációs törekvésének köszönhető – tette hozzá. – Laci nagy tapasztalatokkal rendelkező vezető, pályafutása alatt széleskörű tapasztalatokat szerzett. Az átadás során azt tapasztaltam, hogy nem csak felületesen nyilatkozik, hanem valóban átlátja és képes felmérni a helyzetet és megfelelően feldolgozni az információkat. Ehhez társul pozitív, együttműködő személyisége. Nagyon örülök annak, hogy csatlakozott hozzánk, és további sok sikert kívánok neki.”

Új irány az EDITEL Hungary-nél

László örömmel fogadta az új feladatot és az ezzel járó kihívást.

„Három okból is érdekelt ez a pozíció – árulta el. – Egyrészt, korábban amerikai típusú, multinacionális vállalatnál dolgoztam, ezért szerettem volna kipróbálni, milyen egy családiasabb, európai közegben dolgozni. Emellett van egy erős motiváció bennem a folyamatos növekedésre, és úgy érzem, hogy az EDITEL-nél ehhez minden feltétel adott. Végül mindig is vonzott az informatika és az IT, így örülök, hogy lehetőségem nyílt ezen a területen folytatni a karrierem.“

László pályafutását az Iron Mountain-nél kezdte 1995-ben, ahol egészen az EDITEL-hez való csatlakozásig dolgozott. Az Iron Mountain egy nemzetközi vállalatcsoport, amely információ menedzsmenttel, dokumentumkezeléssel, -tárolással és – digitalizálással kapcsolatos szolgáltatásokat kínál. Az 1995-2018 közötti időszakban László üzleti tervezéssel és értékesítés támogatással foglalkozott, majd 2018-tól egészen 2021-ig közép-kelet-európai operációs igazgatóként kilenc országban látott el operatív vezetői feladatokat, és irányította régiós szinten a lokális vezetőket.

Az új ügyvezető a jövőre nézve számos lehetőséget és kihívást lát maga előtt. Prioritásai között szerepel az EDI területén folyó tevékenységek fejlesztése és a vállalat piaci pozícióinak megerősítése a magyar piacon.

„Eddig úgy érzem, hogy elvárásaim felett teljesít a pozíció, sokkal nagyobb szabadságot kapok mint gondoltam. A régióban nagy potenciált látok, persze ébernek kell lenni a piacon, de nekem szükségem is van a kihívásra. Szeretném megőrizni a külsős szemléletem, látni szeretném a céget kívülről.

A technológia mindenkit arra fog késztetni, hogy digitális platformokon éljen – a kérdés az, hogy hol lesz az EDITEL helye ebben. A célunk az, hogy az EDI köré épülő megoldásaink teljes skáláját bemutassuk, és ezáltal digitális szolgáltatóként erősítsük pozíciónkat.“

Symbolic image copyright EDITEL Hungary Kft.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.