+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Minőségi csomagolt étel EDI segítségével

A Fekollini központi épülete - a vállalat a Pierre Baguette minőségi csomagolt ételek gyártója

Pierre Baguette teljesíti az ügyfelek titkos vágyait – és ebben az elektronikus adatcsere segíti

A szlovák Fekollini a Pierre Baguette márkával megvalósította a minőségi csomagolt étel koncepcióját. Az EDITEL szlovák leányvállalatával együtt azon dolgoznak, hogy a minőségi alapanyagokból készült szendvicsek időben odaérjenek az éhes vásárlókhoz.

Frissesség EDI segítségével

“Nem kell ezüstvilla ahhoz, hogy jó ételeket egyél.” – a Pierre Baguette abban hisz, hogy az előre csomagolt étel is lehet minőségi, ha az megfelelő alapanyagokból készül. A frissesség az egyik fő dolog, amin a Pierre Baguette márka alapszik.

A Pierre Baguette márkanév mögött álló Fekollini s.r.o., hogy termékének frissességét garantálja, az EDI technológiát alkalmazza partnereivel. A cég az EDITEL stabil és hosszú távú ügyfele. Az EDI kommunikáció egyszerűsítése érdekében megreformálták folyamataikat, és az EDITEL új generációs konverterét valamint archiváló rendszerét vezették be, amely nem csak EDI dokumentumok tárolására alkalmazható.

Gyors és hatékony kiszállítás

Az EDI megoldás frissítésének célja az volt, hogy jobb áttekintést és nyomon követhetőséget kapjanak az általuk küldött és fogadott EDI-üzenetekről. Ezzel egy időben a szlovák jogszabályoknak megfelelő elektronikus dokumentumok archiválásával bővítették a rendszert.

Havonta körülbelül 20 000 EDI dokumentum átvitele történik hozzávetőleg 60 szlovák, cseh, osztrák és lengyel partnerrel. Naponta több száz megrendelést dolgoznak fel, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a szükséges termékek legyártásához és a lehető legrövidebb időn belüli kiszállításához.

Az új EDI rendszer bevezetésekor ezért kulcsfontosságú volt az új megoldásra való zökkenőmentes átállás biztosítása. Maga az EDI rendszerre való átállás a háttérben, az üzleti folyamatok akadályozása nélkül történt. A Fekollini s.r.o. több mint hat hónapja minden probléma nélkül használja az új rendszert. Új partnerekkel és üzleti lehetőségekkel bővülnek, az EDI megoldásuk pedig az üzleti tevékenységükkel együtt bővül.

A Fekollini-ről

Pierre_Baguette_LogoA Fekollini s.r.o. egy sikeres szlovákiai cég, amely Pierre Baquette márkanév alatt hűtött és csomagolt snackeket gyárt több mint 25 éve. Leginkább bagettek, szendvicsek, wrap-ek és paninik széles választékáról ismertek. Ízletes termékeik Szlovákia egész területén, de osztrák és cseh boltokban is elérhetők. Naponta akár 250 000 terméket sütnek saját pékségükben. Minden reggel 2000 létesítménybe szállítanak friss termékeket, és évente közel 3 000 000 km utat tesznek meg finomságokkal megpakolva. A Fekollini s.r.o. mára több mint 750 embert foglalkoztat, és Közép-Európa egyik legnagyobb bagett gyártójává vált.

Symbolic image copyright Fekollini s.r.o.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.