+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

REWE International AG

EDI a REWE International AG-nél - megbízhatóság és frissesség az üzletekben

EDITEL eXite®: egyetlen kapcsolat az összes üzleti partner részére

Az elmúlt két évtizedben a REWE International AG következetesen fektetett be a KKE-i piacokra. A vállalat azon úttörők között volt, akik elsőként terjesztették ki az EDI infrastruktúrájukat a régióban. Ennek megvalósítása érdekében szükség volt egy EDI megoldásra, amely többet nyújt a maximális szolgáltatásminőségnél. Rugalmasnak és hatékonynak kellett lennie, hogy megfeleljen a központ, a helyi kiskereskedések és az üzleti partnerek elvárásainak.

25 évre tekint vissza az EDITEL-lel a sikeres együttműködésünk. Ha az EDI hálózat bővítésére kerül sor, akkor tudjuk, hogy megbízhatunk az EDITEL szakértőinek tapasztalatában és professzionalizmusában. Norbert Bures, IT és szervezeti vezető.

Kivételes EDI szolgáltatások

A Rewe International AG és az EDITEL eXite® Business Integration Networkjének együttműködési projektje zászlóshajónak tekinthető a EDI optimalizációs lehetőségeire vonatkozóan. Azzal egyidőben, ahogy a vállalat kiterjeszti az üzleti tevékenyégét, az eXite® egyre kifinomultabbá válik. Manapság a REWE International AG-nél ez a legfontosabb adatcserére használt platform. A regionális EDITEL leányvállalatok helyi támogatást nyújtanak a folyamatokhoz.

Az összes beszerzési folyamat feldolgozása teljesen automatikusan zajlik a magas rendelkezésre állású kapcsolaton keresztül az eXite® és REWE International AG EDI központja között. Ez lehetővé teszi a fenntarthatóságot, és a maximális hatékonyság elérését a teljes ellátási láncon keresztül.

Egyetlen kapcsolat az összes üzleti partner részére

Az eXite® egy központosított disztribúciós egységhez juttatja a REWE International AG összes üzleti partnerét Kelet-Közép-Európában. Sok millió elektronikus üzleti tranzakció kerül kicserélésre az eXite®-on keresztül, köztük több mint 1.000 bel- és külföldi üzleti partner, illetve szállító üzenetei.

Az EDITEL “one-stop shop” filozófiája értelmében a regionális EDI szolgáltatókkal kötött egyedi szerződésekre nincs szükség a továbbiakban. Az összes szolgáltató a nagyteljesítményű eXite® hálózaton kapja meg közvetlenül az elektronikus adatokat.

Az EDITEL egy megbízható partner az ausztriai és a többi REWE International AG országbeli roll-outunk lebonyolítására. Mint ilyen, az EDITEL kiemelt szerepet játszik a számunkra nagyon fontos EDI projekt véghezvitelében. Sabine Thaler, szervezeti és projekt manager.

Partner menedzsment a REWE International AG részére

A REWE International AG közelmúltban indított kezdeményezésének célja az EDI alkalmazás ugrásszerű növelése a régió üzleteiben. A projekt egyaránt fokuszál a rendszerbe már korábban bekapcsolt, és az új szállítókra is. A végső cél a 100%-os EDI elterjedtség elérése azokban az országokban, melyekben a REWE International AG jelen van.

Az EDITEL a Partner Management szolgáltatásával támogatja a REWE AG ezen kezdeményezését Ausztriában és további KKE országokban. Ez a szolgáltatás magában foglal egyéni tanácsadást a helyi kereskedőknek és szállítóknak, egy széles körű porfóliót különböző EDI megoldásokkal, emellett a megvalósítás folyamatos gondozását és támogatását, valamint egy 24/7 ügyfélszolgálatot.

EDI nyújtotta előnyök a REWE International AG-nál

 • Hatékony ellátási lánc menedzsment
 • Egyszerű interfész az összes üzleti partnernek
 • Problémamentes integráció a belföldi és külföldi partnerekkel
 • Biztonságos és magas rendelkezésre állású EDI hálózat

REWE International AG által alkalamazott EDI folyamatok

 • PRICAT: termék törzsadat
 • ORDERS: megrendelés
 • DESADV: feladási értesítés
 • INVOIC: számla elektronikus aláírással
 • DELFOR: értékesítési előrejelzés
 • INSDES: feladási utasítás
 • INVRPT: készletjelentés
 • PAYMUL: többszörös fizetési rendelvény
 • RECADV: átvételi értesítés
 • SLSRPT: értékesítési jelentés
 • …és így tovább

A vállalat

A REWE International AG 2500 üzletével (BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA és ADEG) egyike az osztrák FMCG szektor legnagyobb vállalatainak. A cég 75.000 alkalmazottal és 3.600 üzlettel rendelkezik Ausztriában és külföldön. A REWE International AG a német REWE Group része, amely európa egyik vezető kereskedelmi és turisztikai vállalata. A REWE International AG központja Bécsújhelyen, Ausztriában található. A REWE International AG központjából koordinálják a vállalat EDI aktivitását Ausztria és Olaszország mellett Bulgáriában, Horvátországban, Romániában, Szlovákiában és Csehországban.

Symbolic image copyright REWE International AG
Logo copyright REWE International AG

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.