+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

PDF e-számla a Nelson-nál

Autó a Nelson flottakezelő vállalat logójával. A Nelson PDF e-számla használatára tért át.

Jelentős költségmegtakarítás a PDF e-számla bevezetésével

A székesfehérvári székhelyű, hosszútávú gépjármű-bérbeadással foglalkozó, prémium flottakezelő Nelson ügyfélköre 90%-ban kis- és középvállalat. Így a PDF e-számla bevezetése volt a legkézenfekvőbb megoldás a számlázási folyamatok egyszerűsítésére, és az ezzel kapcsolatos költségek csökkentésére. „Számításaink szerint a hagyományos papíralapú számlák postázási és tárolási költsége körülbelül kétszer annyiba kerül, mint az elektronikus számlázás, ez éves szinten több millió forint költségmegtakarítást jelent.” – értékelte a PDF e-számla előnyeit Farkas Péter, a Nelson Flottalízing Kft. munkatársa.

A PKI számlázásként is ismert szolgáltatás olyan vállalatok számára jelent megoldást, akik nagy mennyiségű számlát küldenek főként kisebb cégek számára. Ez azonban nem igényel technikai befektetést a kisebb vállalkozások részéről, mivel a kiállított elektronikus számlák PDF formátumban, e-mailben kerülnek kiküldésre az ügyfelek részére. Egy biztonságos link segítségével közvetlenül az internetes portálról is letölthető a számla, amely időbélyeggel és elektronikus aláírással is ellátott.

„A kompetitív piacon túlélésünk záloga a folyamatos fejlesztés és a hatékonyságnövelés. Számos versenytársunk a mai napig kizárólag postai úton számláz, pedig az ügyfelek jelentős részénél kifejezetten igény van az elektronikus számlázásra.” – indokolta a PDF e-számla bevezetését Farkas Péter. A Nelson már több mint 200 cég esetén vezette be sikeresen a PKI számlázást, de rövidtávú célként határozták meg, hogy a jövőben ügyfeleik 90%-a e-számlát kapjon.

Farkas Péter kiemelte, hogy az EDITEL professzionális partnerként, maximális rugalmassággal és szaktudással vett részt a projektben. Továbbá fontosnak tartja, hogy „egy bizonyos cégméret felett olyan szolgáltatót érdemes választani, aki az ügyfél egyedi igényeinek megfelelő megoldást tud nyújtani. Az EDITEL ilyen, ezt abszolút megtaláltuk bennük.”

A vállalatról

A Nelson Flottalízing Kft. a már több mint 25 éve működő Nelson cégcsoport tagjaként gépjármű-bérbeadással, autópark-kezeléssel, valamint gépjárművek, erőgépek, technológiai berendezések, hajók operatív lízing (tartós bérlet) útján történő finanszírozásával foglalkozik. A székesfehérvári székhelyű cég, 39 munkatársával a magyar flottalízing piac meghatározó szereplője, éves árbevétele pedig eléri a 3 milliárd forintot.

Röviden

  • PDF e-számla megoldás bevezetése a Nelson Flottalízing Kft. számára
  • Nyomtatási, kézbesítési és kezelési költségek csökkenése
  • Auditbiztos számlázás és archiválás
  • Megbízható, pontos adatok
  • A kifizetés felgyorsulása
  • Elektronikus aláírás és időbélyegző használata

Symbolic image copyright Nelson Flottalízing Kft.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.