+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Okosabb adatcsere

Smarter Data Interchange Forum: digitalizáció a B2B szegmensben

Csökkentse a komplexitást, és tegye átláthatóbbá B2B folyamatait

Mérsékelni az összetettséget és átláthatóbbá tenni a B2B folyamatokat – ezek voltak a 2015-ös Smarter Data Interchange Forum (Okosabb Adatcsere Fórum) célkitűzései, mely március 17-én került megrendezésre az EDITEL Csehország és az IBM közös szervezésében.

„A B2B folyamatok integrációja központi kérdés ügyfeleink számára. A fórummal lehetőséget szeretnénk biztosítani a téma üzleti és technikai szempontból történő megvitatására. A résztvevők nem csak velünk, de egymás között is megoszthatják tapasztalataikat, komplex belső és külső folyamataik átláthatóbbá és nem utolsó sorban hatékonyabbá tétele érdekében“- nyilatkozta Jan Mvrik, az EDITEL Csehország ügyvezető igazgatója.

A kezdeményezés egy, a jövőben évente megrendezésre kerülő találkozó mintájául is szolgál, mely a kapcsolódás és az információcsere hasznosságát népszerűsíti majd a különböző ágazatok képviselői körében.

A Smarter Data Interchange Forum résztvevői az EDITEL és az IMB szakértői által a hatékony B2B integráció és kommunikáció témakörében tartott előadásokon vettek részt.

Az EDITEL vezető nemzetközi EDI (Electronic Data Interchange = elektronikus adatcsere) szolgáltatóként az ellátási lánc folyamatainak optimalizálására specializálódott számos iparágban, különböző méretű vállalkozások számára.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit ipopba

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.