+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Mindig a legfrissebb tudnivalók az EDITEL Blogon!

EDI Blog szójáték "EDI-TEL Tips" szókirakós az EDITEL új Info Platformjához

Az EDITEL EDI Blog aktuális és hasznos tudnivalót ad át az elektronikus adatcseréről (Electronic Data Interchange – EDI) kezdőknek és haladóknak egyaránt. Szakértőink többek között megosztják, hogy a magasszintű technológiai megoldások és a szakértelem együttesen hogyan képesek az ellátási lánc optimalizálására, a hatékonyság növelésére és a költségcsökkentésre.

Betekintés az EDI rejtelmeibe

Mivel képes kitűnni egy EDI szolgáltató a B2B szektorban?

Az elégedett ügyfelek, az ügyfélajánlások és referenciák nyilván az elektronikus adatcsere (EDI) sikersztorijának főszereplői. Ezen felül az ügyfelek kulcsfontosságúnak tartják az egyértelmű és átlátható tájékoztatást, vagyis a megfelelő kommunikációt az EDI szolgáltató kiválasztása során. Éppen ezért az EDI Blog hasznos tippeket és betekintést nyújt, emellett átfogó háttértudást biztosít az EDI-vel kapcsolatban. Ráadásul EDI szakértőink valós ügyfélkérdéseket is megválaszolnak a blogbejegyzésekben, amely másnak is segítségére válhat.

Az ellátási lánc optimalizálása

„A megbízható információ elengedhetetlen egy vállalkozás sikeréhez” – állapította meg Kolumbusz Kristóf 500 évvel ezelőtt. Amikor az ellátási lánc optimalizálásáról van szó, mi információlogisztikai szakértőként mindenekelőtt az adatáramlás tökéletesítésére és automatizálására törekszünk az EDI segítségével.

Jó olvasást kívánok ehhez a bloghoz, amely segít elmerülni az üzleti dokumentumok elektronikus adatcseréjének világában. Szakértőink segítségével rendszeresen nyújtunk majd hasznos információt az EDI-ről.

Gerd Marlovits portréfotó

Szerző

Gerd Marlovits
CEO EDITEL Austria

 

Icon \'i\'

Az EDITEL-ről

EDITEL miniature figures businessmen

Az EDITEL vezető nemzetközi EDI (Electronic Data Interchange = elektronikus adatcsere) szolgáltató. A vállalat az ellátási lánc folyamatainak optimalizálására specializálódott számos számos iparágban, kis- és nagyvállalkozások számára.

Portrait photo copyright Editel, photo credit Petra Spiola
Symbolic image copyright pixabay

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.