+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Az EDITEL a MAJOSZ Automotive Xhibition 2020 kiállításon

Elsőként rendeztek virtuális autóipari kiállítást Magyarországon

MAJOSZ Automotive Xhibition 2020 virtuális stand

Július 14-17. között került megrendezésre a MAJOSZ Automotive Xhibition 2020 (MAX2020) virtuális autóipari kiállítása. A MAX2020 célja az volt, hogy a járműipari szereplők megoszthassák tapasztalataikat, és felvehessék egymással a kapcsolatot.

Emellett, a megváltozott helyzetben újfajta kommunikációs csatornát és megjelenési lehetőséget kívánt biztosítani, követve ezzel a nemzetközi trendeket.

Az első hazai virtuális rendezvény

Ez volt Magyarországon az első ilyen típusú rendezvény, ahol a kiállítók és a részvevők is – tekintettel a kialakult COVID-19 helyzetre – kizárólag az online térben találkoztak.

4 nap alatt 1500 látogató jelent meg online és kereste fel a 31 kiállító standját, valamint 24 alkalommal hallgathattak meg előadásokat.

Az idei esemény sikerét mutatja, hogy a zömmel magyar látogatók mellett amerikai, kínai, román, német és cseh érdeklődők is részt vettek a kiállításon.

Dr. Nyirő József, a MAJOSZ elnöke záróbeszédében elmondta, hogy sikeresnek tartja a MAX2020-at, és felhívta a figyelmet arra, hogy a korlátozások miatt különösen fontos volt ez a rendezvény a tapasztalatszerzés és az innováció szempontjából. Utalt rá, hogy akadtak technikai problémák az esemény során, de a virtuális kiállítás még a termékfejlesztés szakaszában van, Magyarországon ez volt az első ilyen típusú rendezvény, ezért ez normális.

Az EDITEL Hungary Kft. a kiállítók között

A kiállítás a kezdeti nehézségek után szépen lezajlott, standunkra 80 látogató lépett be és érdeklődött szolgáltatásaink után, lapozott bele kiadványainkba, vagy nézte meg a bemutatkozó videónkat. A kiállítás számunkra is ismeretlen terület volt, izgatottan ültünk a képernyő előtt, és vártuk a látogatók jelentkezést, hívását.

Legyen szó rendelésről, számlázásról, vagy raktárkezelésről, az automatizált folyamatok pénzt és erőforrásokat takarítanak meg. Az EDITEL az EDI-megoldások széles választékát kínálja, amelyek megkönnyítik a B2B folyamatok zökkenőmentes integrációját. Minden megoldásunk személyre és egyedi igényekre szabott. Elképzeléstől függően lehet integrációs megoldásainkat általunk menedzselt EDI szolgáltatásként (submIT, outsourced opció) vagy házon belüli megoldásként (edisuITE) is biztosíthatjuk.

Symbolic image copyright MAJOSZ

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.