+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Az EDITEL a MAJOSZ Automotive Xhibition 2020 kiállításon

Elsőként rendeztek virtuális autóipari kiállítást Magyarországon

MAJOSZ Automotive Xhibition 2020 virtuális stand

Július 14-17. között került megrendezésre a MAJOSZ Automotive Xhibition 2020 (MAX2020) virtuális autóipari kiállítása. A MAX2020 célja az volt, hogy a járműipari szereplők megoszthassák tapasztalataikat, és felvehessék egymással a kapcsolatot.

Emellett, a megváltozott helyzetben újfajta kommunikációs csatornát és megjelenési lehetőséget kívánt biztosítani, követve ezzel a nemzetközi trendeket.

Sikeres kezdeményezés

Ez volt Magyarországon az első ilyen típusú rendezvény, ahol a kiállítók és a részvevők is – tekintettel a kialakult COVID-19 helyzetre – kizárólag az online térben találkoztak.

4 nap alatt 1500 látogató jelent meg online és kereste fel a 31 kiállító standját, valamint 24 alkalommal hallgathattak meg előadásokat.

Az idei esemény sikerét mutatja, hogy a zömmel magyar látogatók mellett amerikai, kínai, román, német és cseh érdeklődők is részt vettek a kiállításon.

Az EDITEL Hungary Kft. a kiállítók között – 2021-ben is

A kiállítás a kezdeti nehézségek után szépen lezajlott, standunkra 80 látogató lépett be és érdeklődött szolgáltatásaink után, lapozott bele kiadványainkba, vagy nézte meg a bemutatkozó videónkat.

A kiállítás számunkra is ismeretlen terület volt, izgatottan ültünk a képernyő előtt, és vártuk a látogatók jelentkezést, hívását.  A szervezők ígérete szerint a kiállítás jövőre is megrendezésre kerül, ahol az EDITEL ismét jelen lesz.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szervezőknek az innovatív kezdeményezést, az érdeklődőknek pedig a részvételt; találkozzunk 2021-ben is!

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.