+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Heppy Chef Kft. EDI megoldás

Heppy Chef

„Konyhakész” üzleti folyamatok

A kényelmi termékek, mint például a konyhakész ételek egyre népszerűbbek a vásárók körében. A Heppy Chef Kft. ezt az igényt szolgálja ki, méghozzá profi módon. Üzleti folyamataikat sem bízzák a véletlenre, ezért is alkalmazzák az elektronikus adatcserét.

A Heppy Chef Kft. 2021-ben alakult, ezt követően nagy összegű, 3-400 millió forint értékű beruházás keretében Aszódon egy vadonatúj üzemet hoztak létre, a hűtött készételek- úgynevezett convenience termékkategória-gyártásár

Hiába volt tehát induló cégről szó, mind a tulajdonos, mind a kereskedelmi vezető sokéves tapasztalattal rendelkeztek az élelmiszeriparban, azért számukra a kezdetektől egyértelmű volt, hogy a számlák ide-oda küldözgetése nem történhet a hagyományos postai úton, ezért kutatásba kezdtek egy elektronikus adatcsere szolgáltatás után.

Megbízható EDITEL megoldás

„A piacon található opciók közül az EDITEL megoldása tűnt a legegyszerűbbnek és legmegbízhatóbbnak, így a váltasztásunk kézenfekvő volt – árulta el Emmer Ádám ügyvezető. – A felkészült csapatnak hála a bevezetés is gördülékenyen zajlott.”

Az EDITEL EDI megoldását a cég vállalatirányítási rendszeréhez -VitalSoft- kellett implementálni. A  bevetést követően a EDITEL szoftvere átadja a  VitalSoft  rendszernek a megrendeléseket és a ugyanezen a csatornán át jutnak el  kiállított számlák is a partnereikhez, miközben a számlák a EDITEL archívumába is bekerülnek.  A saját vállalatirányítási rendszerük és az  EDITEL megoldása  egyetlen „csomópontban” összpontosítja  a folyamatokat, nincs szükség egyéb, külsős szoftverek használatára, Ezzel párhuzamosan az emailben és postai úton küldött  küldemények száma jelentősen csökkent.

A Heppy Chef Kft, első partnere a Spar volt, a Penny Market a következő partner, akikkel EDI megoldást alakítanak ki, de rövidtávon is több hazai és nemzetközi partner bevonása van tervben. Az iparágban, főleg a nemzetközi vállalatoknál egyre inkább elvárás, hogy a beszállítók rendelkezzenek EDI kapcsolattal, így előnyt jelent, ha valami már az indulásnál rendelkezik ilyen megoldással.

Emellett a szigorú, élelmiszeripari minőségirányítási rendszereknek is meg kell felelniük, ahol kiemelten fontos a nyomon követhetőség. Az EDI használatával elkerülhetőek az olyan helyzetek, amikor egy megrendelés nem érkezik meg, mert az email elkeveredik vagy a spam mappában landol.

Zárt, biztonságos EDI rendszer

„Az EDITEL szolgáltatásával még soha nem volt gondunk – tette hozzá az ügyvezető -, ami nagy szó, tekintettel arra, hogy ma már minden szoftver, minden szolgáltatás egyre bonyolultabb. Az email tárhelyszolgáltatónknál előfordult már fél napos leállás hackertámadás miatt, ilyesmi az EDITEL-nél ilyen még nem történt. Számunkra megnyugvást nyújt, hogy ez egy zárt, biztonságos rendszer használunk.”

A Heppy Chef

Logo of Heppy ChefAz újonnan alakult, dobozos készételt gyártó cég tulajdonosi köre az élelmiszer iparban a 80-as évektől jelen van. A Heppy Chef a legkorszerűbb technológiai eljárással gyárt dobozos készételt védőgázas csomagolásban. Csapatuk magasan képzett élelmiszer technológus mérnökökből, mesterszakácsokból valamint folyamatos képzés alatt álló konyhai személyzetből áll. A gyártást a hazai viszonylatban legkorszerűbb gépek támogatják, az ételek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Folyamatosan bővülő kínálatukban a magyaros ételek mellett nemzetközi fogások, valamint desszertek is megtalálhatók.

Symbolic image copyright Heppy Chef

Logo copyright Heppy Chef

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.