+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Az EDITEL Hungary a GS1 Magyarország partnere

GS1 partner tanúsítvány, szimbolikusan vonalkódot tartó kéz

Az EDITEL Hungary Kft. közel 10 éve a GS1 partner programjának tagja, ezért idén is, a korábbi évekhez hasonlóan, megkapta a GS1 tanúsítványát. A GS1 Magyarország 2006 óta folyamatosan működteti Szolgáltatói Programját annak érdekében, hogy olyan megbízható partnereket tudjon ajánlani, akik magas szakmai színvonalon képesek megvalósítani a szabványok gyakorlati bevezetését és alkalmazását.

A partnerségnek köszönhetően a GS1 az EDITEL kölcsönösen profitálhatnak egymás szakértelméből, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások ezentúl is magas színvonalon valósuljanak meg.

A Szolgáltatói program:

  • összegyűjti azokat a szolgáltató cégeket, amelyek a GS1 rendszer alkalmazásához szükséges megoldásokat, számítástechnikai eszközöket (hardver, szoftver), illetve rendszerek tervezését és telepítését biztosítják;
  • hasznos információkkal támogatja a GS1 szabványok alkalmazásba vételéhez szükséges üzleti döntések meghozatalát;
  • biztosítja a Programhoz csatlakozott szolgáltató cégek könnyebb, biztosabb elérését;
  • szakmai támogatást nyújt a szolgáltató cégek GS1 szabványnak megfelelő tevékenységéhez, és segíti a a GS1 szabványok adta lehetőségek jobb kihasználását.

A GS1 rendszer folyamatosan fejlődik; új lehetőségek jelennek meg, mind a hagyományos, vonalkódos azonosítás területén, mind az újfajta, digitális megoldásokban – pl. EDI, RFID technológiák, nyomonkövethetőség, blokklánc, digitális termékek stb.

Ez az együttműködés új lehetőségeket kínál a partnerek számára saját termékeik és szolgáltatásaik kibővítését illetően.

A GS1 tanúsítvány garantálja a partner szakértelmét és hitelességét, valamint a GS1 szabványok megfelelő végrehajtását. A tanúsítvány kizárólag Magyarországon érvényes, az EDITEL csoporton belül több irodánk is tagja a helyi GS1 szolgáltatói programnak.

 

A GS1 rendszer

A rendszer legismertebb eleme a vonalkódos azonosítás, amely a kereskedelmi folyamatok elválaszthatatlan része, nagyban segíti és gyorsítja az információ áramlását a gyártástól a szállítmányozáson és raktározáson át az áruházi értékesítésig. A GS1 emellett a legkorszerűbb, 2D (DataMatrix, QR) kódokkal vagy a rádiófrekvenciás (RFID) technológiával történő azonosításhoz, ezen túl pl. a mobiltelefonokkal történő nyomon követéshez és információ-megosztáshoz is kínál megoldásokat, szolgáltatásokat. A GS1 szabványok növelik a hatékonyságot, a biztonságot és az átláthatóságot az ellátási láncokban a fizikai és digitális csatornákon keresztül egyaránt, immár több mint 20 szektorban.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit shutter_m

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.