+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Egy sikeres üzleti reggeli margójára

Az EDITEL Magyarország május 29-én egy üzleti reggeli keretében mutatta be ügyfelei számára a PDF e-számla megoldás előnyeit.

„Nagy örömünkre szolgált, hogy a teltházas rendezvényünkre különböző ágazatokból érkező cégek nagy érdeklődéssel fogadták a témát. Többen közülük már a PKI számlázás bevezetését tervezik és ehhez kapcsolódóan tájékozódtak és tették fel kérdéseiket.” – mondta Hernádi Gábor, az EDITEL Magyarország Sales Managere.

A papírmentes, elektronikus számlázás lehetővé teszi a teljes számlázási folyamat hosszútávú optimalizálását. Az e-számlázás előnyei között említhetjük, hogy részletes számlaellenőrzést biztosít, garantálja az adatok pontosságát, megbízhatóságát és egységes megoldás jelent az üzleti partnerek számára is.

A manuális munka kiváltása mellett 80%-os megtakarítást is eredményez a számlanyomtatási, csomagolási és postai küldéssel kapcsolatosan felmerülő költségeket illetően, ez rendelésenként akár 16.000 Forint pluszt is eredményezhet.

„Ez a kellemes hangulatú, kötetlen rendezvény remek alkalmat kínált arra, hogy segítsük azokat a cégeket, amelyek még az e-számlázás bevezetése előtt állnak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki, ezért nagy jelentőséggel bírt számunkra, hogy személyesen is találkozhattunk. A rendezvény sikere motivációként szolgál arra, hogy a továbbiakban is rendszeresen szervezzünk hasonló találkozókat, a következőre várhatóan ősszel kerül sor.” – értékelte az üzleti reggeli eredményességét Šata Tibor, az EDITEL Magyarország ügyvezetője.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.