+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

A TS-TECH “A” minősítése az EDITEL-nek

Az EDITEL ismét a legjobb TS-TECH minősítés tulajdonosa.

A TS-TECH japán autóipari beszállító, mely többek között autóülések és egyéb autóbelsők, úgy mint ajtópanelek, fejtámaszok és tetőpanelek gyártására specializálódott. Az autóipari vállalat és az EDITEL már évek óta sikeresen dolgozik együtt a vállalat EDI kommunikációjának zökkenőmentes lebonyolításában. A sikeres gyártási folyamat elengedhetetlen feltétele az autóipari beszállítók, logisztikai partnerek és gyártók tökéletesen összehangolt együttműködése.

Egy jól bevált partnerkapcsolat

TS-TECH logóA TS-TECH esetében kétirányú EDI kommunikációról beszélhetünk. Az egyik oldalon a beszállítók és a TS-TECH közötti úgynevezett VDA-standard üzenetek bonyolódnak.

Ilyen például a VDA4905-ös üzenettípus, amellyel a TS-TECH – hasonlóan a DELFOR és az EDIFACT üzenetekhez – hosszútávú megrendeléseket adhat le beszállítóinak. A VDA4905 egy szabványosított EDI üzenet, mely a termék lehívására vontkozó utasítások átadására szolgál az OEM-től a szállító felé.

A másik oldalon pedig a TS-TECH, mint beszállító kommunikál EDIFACT üzenetek során legfőbb vevőjével, a Volkswagen csoporttal.

TS-TECH minősítés évek óta

A TS-TECH éves beszállítói értékelésén, az IATF 16949 minőségirányítási rendszer követelményeivel összhangban végzett külső szolgáltatói teljesítmény minősítése alapján az EDITEL, a szolgáltatásai magas színvonalának köszönhetően az idei évben is az egyik legjobb eredménnyel végzett.

A vállalat rendszeresen, évente végzi el ezt a belső minősítését, amelynek során partnereiket az előre felállított rendszer szerint értékelik.

A kommunikáció, problémamegoldó képesség, az ár és a rugalmasság is szerepelt a vizsgált kritériumok között, ezek alapján az EDITEL 96%-os eredményt ért el.

Gordos László, a TS-TECH Hungary Kft. logisztikai menedzsere a következőket mondta el az EDITEL minősítése alapján:

„Az egyes részterületek osztályozása összességében az örömteli „A” minősítést eredményezte, ezzel értékelésetek az egyik legjobb lett a szolgáltatóink között. Köszönjük ezt a teljesítmény, és bízunk benne, hogy a jövőbeni kapcsolatunkat is ez a gyakorlat fogja jellemezni.”

Az EDITEL ezzel a minősítéssel is szeretné partnereit biztosítani, hogy magas minőségű megoldásokat nyújt, és megbízható EDI szolgáltatóként a jövőben is a fejlődésre helyezi a hangsúlyt. Amennyiben elektronikus adatcsere bevezetését tervezi, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Logo copyright TS-TECH

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.