+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

A TS-TECH “A” minősítése az EDITEL-nek

TS-TECH japán autóipari beszállító és az EDITEL már évek óta sikeresen dolgozik együtt a vállalat EDI kommunikációjának zökkenőmentes lebonyolításában.

A TS-TECH esetében kétirányú EDI kommunikációról beszélhetünk. Az egyik oldalon a beszállítók és a TS-TECH közötti úgynevezett VDA-standard üzenetek bonyolódnak. Ilyen például a VDA4905-ös üzenettípus, amellyel a TS-TECH – hasonlóan a DELFOR és az EDIFACT üzenetekhez – hosszútávú megrendeléseket adhat le beszállítóinak. A másik oldalon pedig a TS-TECH, mint beszállító kommunikál EDIFACT üzenetek során legfőbb vevőjével, a Volkswagen csoporttal.

A TS-TECH éves beszállítói értékelésén, az IATF 16949 minőségirányítási rendszer követelményeivel összhangban végzett külső szolgáltatói teljesítmény minősítése alapján az EDITEL, a szolgáltatásai magas színvonalának köszönhetően az idei évben is az egyik legjobb eredménnyel végzett. A kommunikáció, problémamegoldó képesség, az ár és a rugalmasság is szerepelt a vizsgált kritériumok között, ezek alapján az EDITEL 96%-os eredményt ért el.

Gordos László, a TS-TECH Hungary Kft. logisztikai menedzsere a következőket mondta az EDITEL minősítése alapján:

„Az egyes részterületek osztályozása összességében az örömteli „A” minősítést eredményezte, ezzel értékelésetek az egyik legjobb lett a szolgáltatóink között. Köszönjük ezt a teljesítmény, és bízunk benne, hogy a jövőbeni kapcsolatunkat is ez a gyakorlat fogja jellemezni.”

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.